Jump to content

tl05

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je tl05 objavio

  1. hvala svima na savjetima. Poslala sam pismeni prigovor, dostavljen je odvjetnickom uredu jucer
  2. Ono sto ja zelim je vidjeti te navodno potpisane ugovore. Taj dio ignoriraju jer ti ugovori s mojim potpisom ne postoje, to je sigurno 100%. Ali da, trazit cu I tu pravomocnu odluku koju do sada vidjela nisam.
  3. Nemam primanja. Vec sam ih u 2 maila zatrazila dokumentaciju po kojoj me terete, I to su oba puta ignorirali, pišući samo "vi ste potpisnik". Naglasila sam im isto tako vise puta kako su mi onemogucili zakonsko pravo zalbe jer nikada nisam primila nikakav dokument vezan za navedeno. Strah me samo da na kraju ne ispadne da ipak moram to platit (iako I dalje tvrdim da su ugovori nepostojeci!) pa da iznos zbog kamate bude jos i veci. Mislite li da je potrebno angazirati odvjetnika u ovoj situaciji ili ipak mogu sama istjerat pravdu? Eh da, rekli su da su oba predmet vec pravomocna. Ali ako su pravomocna i poslana fini 2012, kako oni kazu, kako to da mi racun nikada Fina nije blokirala, a imala sam primanja do prije 2 mjeseca?
  4. VIP meni nikada nije nista poslao vezano uz navedeno, jer navedeno niti ne postoji. Nikada nije potpisan ni slican ugovor, niti sam prethodno primila ikakvo rjesenje o ovrsi.Ovo sto su mi sada poslali je, kako oni kazu, vec pravomocna ovrha poslana fini na naplatu 2012, kako je odvjetnicki ured rekao. To isto nema smisla, jer racun mi nije blokiralo.
  5. Molim pomoc. VIP net mi je na adresu poslao poziv na placeanje po ovrsi koju nikada nisam primila. Obzirom da sam prema vipu vec isplatila jednu ovrhu za jedan jedini ugovor koji sam ikada potpisala kod njih, pomislila sam da je doslo do nesporazuma te im proslijedila specifikaciju te uplate iz davne 2012. godine. Nadalje, odvjetnicki ured mi odgovara kako to nije racun za tu ovrhu nego da sam potpisnik ugovora za odredjeni broj, a kao korisnika tog broja navode mog pokojnog oca. U sljedecem mailu navode da imam jos jednu istu takvu ovrhu- ja kao potpisnik ugovora, a korisnik broja je ovaj put moja majka. Naravno da nikada nista slicno nisam potpisala! Niti moji roditelji. Trazila sam od odvjetnickog ureda da mi posalju kopiju ugovora koje spominju kako bih vidjela taj potpis, no naravno da nisu poslali. U iducem mailu sam ih opet zatrazila kopiju ugovora po kojima me terete, te navela kako nikada nisam na svoju adresu nisam primila nikakav racun za navedeno, kao ni prijedlog a ni rjesenje o ovrsi, cime mi je od strane njih onemoguceno moje zakonsko pravo zalbe. Na taj mail cekam odgovor. Moze savjet sto dalje da radim? Doista nikada nisam za nikoga potpisala nikakav ugovor, niti su moji roditelji to ikada napravili u moje ime (sto bi u svakom slucaju bilo I nezakonito).
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija