Jump to content

tonybaraba

Korisnik
 • Broj objava

  85
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Rad Dorha

  Hvala.Sve jasno.
 2. Rad Dorha

  Znaci to je progon ODO po prijedlogu ostecenika.Stranka u postupku je ODO..Sad ja neznam da li je tu ostecenik tuzitelj ili ODO.U spisima je stranka ODO.ostecenika niko ne spominje kao stranku.Ne kuzim ko bi to mora platiti ODO ili ostecenik
 3. Rad Dorha

  Pitanjce. Smatram da cu biti osloboden, ali proces ce trajati jos neko vrijeme ,neizvjesno koliko dugo.Kad bi ja sad angazirao odvjetnika ,na kraju procesa ,ako bih bio osloboden tko bi morao podmiriti njegove troskove.Ostecenik drzava ili ja ?
 4. Rad Dorha

  Danas doslo rjesenje.zalba je osnovana.Ponasanje okrivljenika u suprotnosti s tezom optuzbe da je iste prigode prijetio osteceniku.Prema prilozenim dokazima vjerojatnostda ce u odnosu na okrivljenika biti donesena osudujuca presuda znacajno smanjena.Postoji realna mogucnost donosenja odbijajuce odluke zbog primjene nacela ne bis in idem.Nacin na koji se primjenjuju prema okrivljenicima one pretvorile u anticipiranu osudu i kaznu.
 5. Rad Dorha

  Hvala g-man.Bice to sve ok.Najbolji odvjetnik za mene je sam sebi.Javljam se i ubuduce
 6. Rad Dorha

  Obavijest za velikog covjeka g-mana.Prihvacena zalba za mjere.Ukinuto prvostupanjsko rjesenje.upravo saznao.Nisam se puno nadao.Nakon 17 mjeseci.G-man prijatelju
 7. Rad Dorha

  G-man hvala.Necu se predati nikad.Sud nije bas odusevljen mojim radnjama iako ja pisem samo istinu utemeljenu na zakonu.Do ESLjP ako bude potrebno ali jako sam razocaran kako se malo cijeni istina.Ja naivko mislio pa istina je na mojoj strani nemoze mi niko nista.Kad se male ruke sloze sve se moze.Pozdrav
 8. Rad Dorha

  Dragi g man pod 1 jeste li mislili sa zalbom na rjesenje a ne na presudu.
 9. Rad Dorha

  1 Taj sudac ne sudjeluje u sjednicama izvanraspravnog vijeca.On sudjeluje u drugostupanjakom postupku po mojoj zalbi.U zalbi sam naveo da je isti sudac koji odlucuje o zalbi bio i sudac istrage u tom istom predmetu.Znaci on ne sudjeluje u radu izvanraspravnog vijeca vec odlucuje o zalbi na rjesenje. 2 Znaci kad me odbije sad zupanijski sud za nelegalne dokaze onda se ide u sjednicu optuznog vijeca bez prava daljnje zalbe na vrhovni.
 10. Rad Dorha

  G man dragi moj ima jos jedan problem a to je ako ja podnesem zahtjev za izuzece povodom rjesavanja zalbe onda mi moze biti odgovoreno da oni ni ne znaju kakvu ce odluku donijeti izvanraspravno vijece kad dode vrijeme pa da je i to neosnovano.jer ja unaprijed tvrdim nesto sto jos nije. Moj zahtjv bi trebao glasiti u slucaju produzetka mjera i moje zalbe izuzeti tog i tog.Mozda kad rjesenje stigne onda zajedno i zalbu i zahtjev za izuzece.Sto mislis
 11. Rad Dorha

  Znaci samo za njegovim izuzecm vezano za odlucivanje o zalbi i to je to.
 12. Rad Dorha

  Meni nije jasno slijedece.Ako ja trazim da se on izuzme iz vijeca koje odlucuje o zalbi oni ce reci da je o zalbi doneseno rjesenje i izuzece vise nema smisla.Odbit ce me.Kako da se zqstitim da on ponovno ne odlucuje o slijedecoj zalbi.
 13. Rad Dorha

  Sto bih trebao napisati.Da trazim izuzece doticnog sudca u odlucivqnju o zalbi u buducnosti. Ili kompletno iz postupka .
 14. Rad Dorha

  Ne samo sam spomenuo u zalbi da trazim da trqzim da se izuzme od odlucivanja u zalbi
 15. Rad Dorha

  Pitanje zq g-mana.Ovdje sam vec spominjao sudca istrage koji odlucuje o mojim zalbama u vezi mjera zabrane priblizavanja.U zadnjoj zalbi sam trazio da se isti izuzme od odlucivanja medutim ponovno je odlucivao isti sudac i to kao presjednik vijeca.Sto ja tu jos mogu sad poduzeti jer je ocito da mi se sustav ruga i za neciji racun krsi zakon.Protiv rjesenja ne mogu ici ustavnom tuzbom?
×