Jump to content

tonybaraba

Korisnik
 • Broj objava

  47
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Rad Dorha

  Na opcinskom sudu rasprava 15.5 iskazala da cu sjekirom otkinuti glavu.A na prekrsajnom 1.06. iskazala nisam sigurna bilo je nesto kao sredice ga.Upirao sam ja na to ali nema reakcije od nikoga ni suda ni odo ni policije.
 2. Rad Dorha

  Razmak izmedu dva svjedocenja bio je 10 dana.Sve zaboravila u 10 dana.nebi mi bilo cudno da ja podnesem kaznenu prijavu a na kraju meni bude sudeno.
 3. Rad Dorha

  Razmak izmedu jednog i drugog iskaza bio je mozda mjesec dana.Nisu rekle svjedokinje da se ne sjecaju nego da nisu sigurne a onda da nije bilo prijetnji.Napisem li ja prijavu odo ili policiji hladno ce je odbiti .Znam iz iskustva jer sam vec pokusavao usmeno pa mi je receno dobro ako mi ne utvrdimo pocinjenje kaznenog djela dizemo prijavu protiv vas.Meni nista nije jasno ni obrazlozenja ni postupci a ni prava.Sto god da kazem okrenu protiv mene.Mali covjek niko i nista.
 4. Rad Dorha

  Na moje upozoravanje i dostavu presude sa prekrsajnog suda koja je nepravomocna sud vezano za potpuno kontradiktorn3 iskaze istih svjedoka sud nije niti trepnuo.Odnosno tvrde da ja aludiram da se radi o presudenoj stvari o cemu ce oni odluciti.A ja ukazujem na kontradiktorne iskaze a i sam znam da nije presudena stvar jer nije pravomocna presuda.A kome reci.Sto god da mi ide u prilog ne vrijedi ili se izokrece.
 5. Rad Dorha

  Kad budem trazio izuzece sudca na koji clan da se pozovem.čl 32 st 4 i 5 st.Jel to u redu tako.
 6. Rad Dorha

  Imam jednu pravomocnu optuznicu i jos jednu nepravomocnu na opcinskom sudu.Stalno se nesto dogada. 139. st 2 Niko nevjeruje ni kriv ni duzan ali ja se borim da obranim svoju nevinost.Pobjedicu na kraju.
 7. Rad Dorha

  G-man. Oprosti
 8. Rad Dorha

  Postovani g mail hvala ti ,prati me molim te pomazes mi.
 9. Rad Dorha

  Postovani g man hvala. Jos jedno pitanje.Sudac istrage upostupku recimo Kmm egzistira.U istom postupku Kmm nakon potvrdene optuznice izvanraspravno vijece odlucuje o mjerama zabrane prilaska.Nakon rjesenja ulazem zalbu i na zupanijskom sudu presjednik vijeca taj isti sudac istrage iz tog postupka Kmm odbija kao neosnovanu.Znam da nesmije to raditi vi potvrdite.Sto bi ja sad trebao ciniti.Hvala
 10. Svađa sa susjedima

  Najbolje u miru stati.Kad pozdravis ostanu zbunjeni i razoruzani.
 11. Svađa sa susjedima

  Najbolje na provokacije uzvracati sa smjeskom i pozdraviti pristojno.Onda se ljudi smire i prestanu problemi.
 12. Svađa sa susjedima

  Ignorirati i biti ljubazan najbolji rezultati.
 13. Rad Dorha

  Prilazem na raspravi dokaz iz kojeg je razvidno da svjedok na isto pitanje odgovara razlicito na raspravi na prekrsajnom sudu i na raspravi na opcinskom sudu.Pitanje sudaca glasi:Da li ste culi prijetnje ubojstvom.Na prekrsajnom sudu odgovor.Ne znam ne sjecam se bilo je nesto receno kao sredicu ga ali nitko nije spominjao ubojstvo.Na opcinskom sudu odgovor glasi:Cula sam kako prijeti svasta govoreci izmedu ostalog i ubojstvom.Inace oba postupka se vode povodom istog dogadaja.Prek. sud je donio presudu i sudcu istu predajem na raspravi i upucujem na iskaz koji je kontradiktoran u vezi istog pitanja i trazim da sudac kao sluzbena osoba koja ima neposredna saznanja o davanju laznog iskaza prijavi kazneno djelo sto je duzqn po zakonu.On se oglusuje i ja sad idem na policiju prijaviti i podignuti kaznenu prijavu na Dorh pa bumo videli kaj ce se dogoditi.
 14. Rad Dorha

  Naravno da mogu.Bez imuniteta mogu sudci i ostati.
 15. Rad Dorha

  Postovani g man ako ja upozoravam sudca na raspravi na opcinskom sudu naravno uz dokaze da svjedok o istim cinjenicama razlicito svjedoci u predhodnom postupku i na raspravi a on se pravi kao da nista nije cuo a ja ga na to upozoravam da kao sluzbena osoba nakon saznja da je lazan iskaz kazneno djelo i da je duzan obavijestiti odo i policiju sudac to zanemaruje mogu li ja dignuti kaznenu prijavu protiv sudca opcinskog suda.
×