Jump to content

tonybaraba

Korisnik
 • Broj objava

  136
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Snimanje ulice

  Isti zamjenik ima i živog svjedoka spornog incidenta, ali njega ne žele koristiti u postupku. Ako dođe do postuka ja želim. . Za DORH glavni dokaz snimka sa video nadzora. kako to ? Svjedoka neće a snimku protivzakonitu hoće. kako to ?javim ja povratno što i kako je bilo. G- man fala puno
 2. Snimanje ulice

  Postoji li odgovornost, kod prikupljanja svega što smatraju dokazom, na način da svjesno dostavljaju nezakonite dokaze i time mene stavljaju u nepovoljniji položaj. DORH mora znati što su zakoniti a što nezakoniti dokazi.Ako oni insistiraju na nezakonitom dokazu ,a znaju da je nezakonit ima li tu neke odgovornosti. DORH je dužan sve dokaze razmotriti pa i one koji idu u korist osumljičeniku ,a nisu dužni nezakonitim dokazima dokazivati lažnu optužnicu. što kad to ipak čine ?
 3. Snimanje ulice

  Tako je.Ne u njegovom nego u mom dvoristu.Ako policija izuzima ovakav dokaz da li je to u okviru zakonskih ovlasti koje institucije imaju ili se radi o nezakonitom postupku?
 4. Nepoštivanje kućnog reda i mira

  Kad se male ruke sloze sve se moze.
 5. Nepoštivanje kućnog reda i mira

  Eto ti pravne drzave.Katastrofa
 6. Snimanje ulice

  Meni je to sve skupa obican cirkus.Pa kako moze biti komplicirano.Valjda se radi po zakonu. Samo zakon nije i ko zna kad ce biti jednak za sve.Inace ostecenik je visestruko osudivana osoba dakle kriminalac.Optuznica zbog prijetnje a snimka je bez tona i s njom dorh zeli dokazati da sam i prijetio.Cirkus
 7. Snimanje ulice

  Meni nije jasno slijedece.Azop uvidom u snimku utvrduje da je doslo do povrede zakona o osobnim podacima i da kamera prekomjerno snima.Istu snimku policija izuzima i salje na Dorh.Dorh dize optuznicu i kao dokaz priljeze snimku.Zalim se da je to nezakonit dokaz i optuzno vijece kaze nije osnovan zahtjev.Nakon toga zalba na zupanijski i to stoji tamo godinu dana bez odluke o zalbi.Dobro tko sad krsi zakon , policija Dorh ili sud.Kako to.Neko me sabotira.
 8. Snimanje ulice

  AZOP ne kažnjava to je istina. U najboljem slučaju donosi rješenje u kojem ukazuje da je došlo do kršenja zakona o osobnim podacima. Ja imam takvo rješenje zbog susjedova video nadzora. Samo što mi to ne vrijedi .Niti je on pomaknuo kamere da ne snimaju nedopušteno niti su ga zbog toga sankcionirali. Ima li tu nekih elemenata u kojima se povrjeđuju moja prava na osobnost ili privatan život, što ga ja znam. AZOP svejedno nije obavio svoj posao kako to zakon nalaže .Nažalost u ovoj zemlji sve manje pravne sigurnosti za njezine građane.
 9. Snimanje ulice

  Nije dopušteno snimanje javnih površina kako ko hoće. predlažem da se obratite azop-u ,ali koliko će vam oni pomoći hm... u svakom slučaju ovdje se radi o povredi zakona o osobnim podacima.
 10. Pravomoćnost presude

  Hvala veliki covjece g man.
 11. Pravomoćnost presude

  Znaci molim vas da pozurite sa rjesavanjem pravne stvari jer to vec traje dosta dugo i volio bih da se donese konacna odluka da mogu to poglavlje zivota zatvoriti.hvala.Mogu tako napisati.
 12. Pravomoćnost presude

  koji razlozi u požurnici molim vas.već ste mi jednom savjetovali da kažem da je u koleraciji sa kaznenim.jel još uvijek tako mislite ili da to ne spominjem. ako ne spominjem kazneni koje razloge navesti. Bez brige za vas ja donosim konačnu odluku i snosim odgovornost
 13. Pravomoćnost presude

  zvao sam ja pisarnicu ,ali što da mi kaže službenica zaposlene tamo.Ona kaže da predmet nije hitan i da se nalazi kod suca na čekanju da dođe na red.znači okvirno mi ništa nije rekla.ko mi još može dati informaciju? Puno mi znači što vi mislite da će oni ipak donijeti odluku.
 14. Pravomoćnost presude

  ima li tu nešto a da bih ja to ubrzao.treba mi zbog no bis in idem.vec 4 godine se borim .nemam više snage.
 15. Pravomoćnost presude

  g man imaš neki savjet kako da to rješim.Što misliš kakve su šanse da ode u zastaru ?
×