Jump to content

tonybaraba

Korisnik
 • Broj objava

  293
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O tonybaraba

 • Rang
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

498 pregleda profila
 1. Krađa

  Nemoj se puno sekirati. Nije to nista strasno proci ce. To nije kazneno djelo. Na sud te moze dovesti taj kojem si ukrao privatnom tuzbom a nek tuzi .a ti se ostavi losih navika.
 2. Povlačenje iskaza

  Prije nego sto ste bili ispitivani moraju vas upozoriti ako ste u srodstvu ili braku itd sa ostecenikom da niste duzni iskazivati i ako budete iskazivali a kasnije se predomislite da se vas iskaz moze koristiti kao zakoniti dokaz i to sve mora biti tako konstatirano u zapisnik.Ako nije tako konstatirano nije zakonit dokaz.
 3. Povlačenje iskaza

  Ako ste pravilno upozoreni nemate.Ako niste pravilno upozoreni imate.
 4. Povlačenje iskaza

  Ovako i svjedoci u mom slucaju svjedoce. Hrabro ispred drzavnog odvjetnistva .a na sudu u mojoj prisutnosti placu da se boje za svoju buducnost.Pa cega se bojite ,ako ste pristali svjedociti. Sto niste prije o tome razmisljali.Svi svjedoci koji se ovako ponasaju zasluzuju kazneni progon zbog mqnipuliranja iskazima.
 5. Pozdrav

  Pokajati se , lijepo se ispricati i naglasiti da se tako nesto nece vise ponavljati i prihvatiti kaznu. Eto ti rupe u zakonu.
 6. KR-DO

  Legalis stvarno ima smisla uz duzno postovanje prema drugima sa Vama G-man.
 7. KR-DO

  KR-DO je ipak postao K-DO ,pa bih zamolio pitanje .Kad ostecenik dobija pravo uvida u spis i koji je rok za donosenja drzavnoodvjetnicke odluke.Hvala.
 8. KR-DO

  Hvala puno.
 9. KR-DO

  Moze li mi netko objasniti što to znači kad se pred ODO vodi postupak sa oznakom KR-DO-1111/2019. Zar to ne bi trebalo biti K-DO-1111/2019. I ako se vodi pod tom oznakom KR-DO kad oštećenik stječe pravo uvida u spis i u kojem vremenu bi trebala biti donesena državnoodvjetnička odluka ?
 10. Prijava Uskoku

  Ako vam je suprug u pritvoru u Njemackoj bojim se da on nije ostecenik s obzirom da tamo vlada pravna drzava. I taj kontakt sa uskokom u hrvata nece vam nista pomoci dok god Njemci postupaju.Njemacka je vrlo korektna i azurna zemlja pa ce oni to i sami rjesiti.
 11. Drzavni odvjetnik

  Kome se podnosi zahtjev za izuzecem drzavnog odvjetnika u tijeku istrage ? Kome se podnosi zahtjev za izuzecem drzavnog odvjetnika nakon potvrdene optuznice ?
 12. Rasprava iznova

  Hvala g- man.Nedostajali ste.
 13. Rasprava iznova

  U slucaju da sudac ne pocne raspravu iznova ,ako se ne slazem sa citanjem iskaza svjedoka ,da li se u tom slucaju krse bitne odredbe o kaznenom postupku?
 14. Kazneni & Prekrsajni Postupci/Sudovi

  Uspjeli su srušiti presudu prekršajnog suda u kojoj sam osuđen i za prijetnje, odnosno oslobođen od istih tako da sad imaju otvoren put sa kaznenim postupkom. Ovaj prekrsajni sad počinje ponovno, ali njega će namjerno otjerati u zastaru. Ovo je stvarno žestoko i da znate sve detalje shvatili bi zašto pretjerujem i zašto sam nekad bezobrazan . Vrlo zanimljiv slučaj u kojem isti svjedoci potpuno drugačije iskazuju na općinskom sudu ,prekršajnom sudu i na ODO: u jednom postupku sam prijetio i to kaznenom ,a u prekršajnom nisam kažu isti svjedoci.ODO ne vidi ništa sporno u tome ,a no raspravni sudac na općinskom sudu. Ima tu toga koliko hoćeš i baš zbog tih nepravdi koje mi se čine odlazim u krajnosti što njima ide na ruku, Jednostavno su me nepravednim i nepoštenim postupanjem doveli u stanje razdraženosti. i sve objave koje možeš naći na legalisu vezano za mene odnose se samo na tu stvar. Uvjek isti oštećenik i isti okrivljenik. Na sudu plače .a na ulici mi se obraća riječima Ajde reci di ćeš da se nađemo da te razbijem ko ... ,nabija nogom kamen prema meni , vrijeđa mi oca ,ali moje prijave na policiji vezano za njegovo ponašanje ,čak i kad imam svjedoke ostaju zakopane u ladici. Na mojoj obitelji se vrši institucijalno nasilje već 4 godine , Znam da nije slučajno već se to radi po dogovoru znam i koga ali nemogu dokazati. E to ti je prava istina čista namještaljka. Samo još da kažem za sve koji se slučajno u ovome prepoznaju neću odustati a na prljavu igru odgovoram isto tako.
 15. Kazneni & Prekrsajni Postupci/Sudovi

  Poštovani moderatoru nisam napomenuo da je događaj gdje opisujem napad na oca iz 2017 g, Nije mi onda jasno kako to da se protiv mene vodi i kazneni i prekršajni postupak za isto djelo. Da je to tako mozete vidjeti Da li bi bili ljubazni ,s obzirom da VI imate stručno znanje kako je do toga došlo. Da li je možda cijenjeno ODO ili mozda netko drugi napravio omašku. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru i ako imate neke nerazjašnjene stvari vezano za tu temu slobodno pitajte. I općinski i prekršajni sud svjesni su činjenice da se vode dva postupka .jer sam se upozoravao na to. Nije bilo reakcije sudaca, Vjerovatno zbog opterećenosti sudaca nisu obratili pažnju na taj detalj. Kako u RH takve stvari tj dvostruko vodenje postupka po Vama nisu dopušteni što mislite zašto je napravljena iznimka u mom slučaju i što bih ja trebao napraviti a da se to zaustavi. Čak je presuda prekršajnog suda pala na VPS i iako je još malo ostalo do apsolutne zastare par mjeseci uskoro počinje sve ispočetka. Ako nije dopušteno kako Vi tvrdite čime objašnjavate činjenicu da se isto i događa? Puno pozdrava tony Drugookrivljeni I:S: to sam ja glavom i bradom.
×