Jump to content

UMIROVLJENIK1941

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

247 pregleda profila
  1. Poštovani, 22 06 2018 Imam problem s jednom izjavom mog svjedoka na sudu , jer ne shvaćam njezinu bit. Možete mi nešto reći o njoj? Još ne shvaćam ovakvu komunikaciju, ovo što sad sam napisao ide li i drugima ili samo Vama? Hvala.
  2. Poštovani, Nažalost sve što sam Vam poslao je istina ! 12 06 2018 Prema postupcima sudaca, očito da ima poznanstva (pravnica i radi u pravosuđu). Nijedan moj dokaz i svjedok nije prihvaćen pa čak ni mene u saslušanju kao stranke. Imam snimljene i prijetnje putem telefona. Uglavno pred svima je pazila je što govori, a kad je vidjela da njezin plan u svezi čitavog suvlasničkog stana ide prema ostvarenju njezinog prvobitnog plana počela je otvoreno govoriti ……zašto je uspjela u svom naumu! Tužiteljica stvarno je i dobila sve ostale sudske procese. Zar nije i dokaz prvostupanjska presuda, na moje sve vjerodostojne činjenice i potvrđene s više strana kontra njezinih izmišljotina ( nije imala dokaze ) sud ih nije prihvatio . Naravno da sam imao odvjetnika i još ga imam, ali kao što je Tužiteljica izjavila : ” Vi osobno ste svi prejako sitna riba jer ti …. “ koja nije vrijedna truda. Kada sam u toku procesa tražio od odvjetnika da nešto aktivnije predloži / uradi, savjetovao mi da nije to poželjno, jer su suci jako osetljivi na takve postupke / istupe….! I kad sam pokazao dobivene pisane / telefoske prijetnje preporučili su mi da to ne proslijedimo sudu. Odvjetnici su izričito su odbili da pokrenemo kazneni postupak , a i da se oni kao odvjetnici ne bave krivičnim pravom. A svezi cijelog mog postupka ostali su konsternirani i šokirani. Ne shvaćajući kako je to moguće stvarno presuđeno. To je i jedan od razloga zašto tražim savjet, na kojem sam Vam jako zahvalan.
  3. Poštovani, Još mi nije sve jasno kako ovo funkcionira , ako nešto pogešim upozorite me ! Napisali ste u vezi tužbe, da ne znate s kojom osnovom! Možda Vam pomognu ova 2 priloga , koji možda Vam SVE objasne što se dešavala tijekom procesa. Ako neki detalj nije jasan mogu Vam dodatno odgovoriti! Bilo kakav savjet mi puno pomaže. Hvala . Poštovani 01 10 06 2018.doc
  4. Oprostite nezna točni postupak rada, pokušavam, ako pošaljem jedan tekst ,dali ga dobiji i ostali ? Hvala Legalis spojeno u jedno 30 05 2018 .doc
  5. U MOM PRAVNOM PRIJEPORU SUD JE PRIMJENIO "ZAKON O OBVEZNIM ODNOSIMA“, A S OBZIROM NA SADRŽAJ ( VLASNIŠTVO ) MORAO JE PRIMJENITI " ZAKON O VLASNIŠTVU I DRUGIM STVARIMA ". KOJE SU MI PRAVNE MOGUĆNOSTI , DA REALIZIRAM ZAKONSKU PRIMJENU PROPISA ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija