Jump to content

tihinaya

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

189 pregleda profila
  1. Najnovija ideja..suvlasnik planira srediti prostorije za iznajmljivanje turistima, naravno kada sadašnji stanari odu..da li to mogu bez mog dopuštenja napraviti?
  2. Taj suvlasnik koji je iznajmio svoj stan u dvorištu popravlja motore, uvijek ih ima 2-5..tako da ne mogu otići popiti kavu dolje ili nešto pročitati..bilo što..taj njegov rad nije prijavio a u mirovini je..često puta je sa njim društvo ( vlasnici motora)..što mogu napraviti u vezi toga.. hvala..
  3. 15.06.2016. je početak rada kod sadašnjeg poslodavca( trgovina). Do danas je iskorišten stari godišnji a pošto namjerava dati otkaz da li mu godišnji za ovu godinu može ući u otkazni rok? Hvala
  4. da..zna se tko je vlasnik svakog stana i zaboravila sam reći da niti jedan suvlasnik ne živi u ovoj kući..imaju druge kuće..
  5. Živim u kući kao suvlasnica 1/4 dijela s tim da su ulaz u kuću i dio dvorišta zajednički sa ostalom dvojicom suvlasnika. Nedavno je jedan od suvlasnika primio podstanare ne rekavši mi ništa tj. prvo je rekao da dolaze cura i dečko pa onda da dolazi bračni par sa djetetom i na kraju to su ljudi sa troje male djece. Dakle oni su u prizemlju i koriste dva stana koja su odvojena zajedničkim hodnikom kroz koji ja moram proći da bih došla u svoj stan. Vrata oba stana su stalno otvorena i kad god prolazim djeca trče za mnom, kad kuhaju sav miris dolazi u moje prostorije, s obzirom da je to stara kuća svaki put kad zalupe vratima meni se na katu tresu prozori a da ne spominjem vrištanje djece tijekom dana..onda im u goste dođe rodbina sa još 4 djece..trgaju mi cvijeće..urlaju..uglavnom nikako se ne mogu pomirit s tim da je takva buka oko mene Moja pitanja su: 1. da li je suvlasnik kuće mogao iznajmiti stan bez moje suglasnosti 2. da li mogu prijaviti suvlasnika i kome da ga prijavim jer je dolaskom stanara ugrožen moj mir (kojeg više nemam) i moja privatnost Zahvaljujem na odgovorima
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija