Jump to content

Kristina Floka

Korisnik
 • Broj objava

  12
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Trazim odvjetnika za potraznju dokumenta iz MUPa

  Hvala !ijepo na komentaru. Jos prije 3 tjedna dosla sam u pisarnicu suda, dali su mi u uvid original zapisnike te ih kopirali i sada ih imam.. To mi je napisao jedan ovdje clan ,ja pojma nisam imala nego mislila samo preko odvjetnika..takl da pozlatilo se sve tom clanu koji mi je dao savjet di da idem-na sud traziti. Odvjetnica se takodje bila javila, ovdje, htjela dogovoriti termin a niti slucajno da bi mi rekla PA VI TO MOZETE SAMI SAMO UDJETE U PISARNICU SUDA.. eto.. Hvala Ms na javljanju
 2. Svjedok u prekrsajnom postupku

  Hvala Aki na odgovoru.. Ja neki dan saznam kod presjednika prekrsajnog suda, da ovaj "moj" sudac nije imao tada na parnici., koliko god sam negodovala di mu je zapisnik.. Et?.
 3. Prijava DORH-u

  To za šizofreniju nikako da meni bude jasno.. 50% mislim da joj je otezavajuca okolnost., 50% da je olaksavajuca. Jer nije svejedno kad te prebije dusevni bolesnik ili zdrav covijek. Respekt naravno dusecnim bolesnicima,naracno da imam zaljenje za takve ljude ali ipak.. Nemam ja nista protiv sto njena kcer hoce u vojsku..idi di te volja...ali na to se izvlaciti?.. I to pitaj Boga jeli uopce kandidat... Trebala sam i ja reci da sam se sjetila, et tako da se svidim sucu koji toliko voli ljude koji ce sluziti ovoj drzavi... A mog oca koji ima i sinkopu i HRVI je,, et on je odbacen u cijelosti.. Pa ovaj slucaj ne otpelja niko? Za odvjetnika nemam ...eventualno cu morat platiti konzultacije to cidim da ima po 1 sat konzultacija i par stotina kn..
 4. Prijava DORH-u

  Jos mi je oca sudac odbio kao svjedoka ,u cijelosti, da je pristran.. Sto onda uopce sudac pristaje da mi i otac bude svjedok, covjeka koji ima sinkopu dovoditi na sud , ..pa ga nazove pristranim.. Al ajh Bogu hvala imam jednog susjeda za svjedoka.. Oprostite molim Vas atomic, ne znam skracenicu TTO ..morat cu sad proguglat.. Znaci doktorica nije privila policiji-sudac nije imao dokumentaciju i nije meni mogao vjerovati na rijec.. Imao je to s hitne sto je hitna poslala za oboljenje srca itd ali to nisu niti pola ozljeda koliko je domumentirtano kod dr.opce prakse., od hitne jest u spisu je. Sva parnica je otisla k vragu (molim Vas oprostite na izrazavanju), kad je ova od 20.pocela o vojsci..dobila je toliku naklonost da to ne mogu rijecima opisati. Pitala sam suca Znaci, ona je vrijednija od mene jer je kandidat za vojsku, a ja sada problem s šefom i ostajem bez posla? (Radim kao konobarica i u kuhnji u restoranu, svaki tren frka s scem i lupanjwm srca em te tablete za smirenje itd, ne moze bas to sef tolerirat, sto mi je i rekao i apsolutno nije kriv razumijem sve..
 5. Prijava DORH-u

  Mogu odgovoriti na oba pitanja, takodjer hvala na javljanju. Evo ovako, to su dvije zene u dobi od 20 i 62 godine, stoga da majka ima dijafnosticoranu sizofreniju..susjede su mi,znaci nikakvo svojstvo, Ozljede ima oko 17 fiztickih one najteze su ostecenje kraljeznjaka, udarci u vilicu,ostecena hrskavica nosa i tako u dalj. Moja doktorica to nije prijavila policiji, sada je miniszatstvo zdravstva poziva na red zbog tog., sud te dokumente moje nije imao jer ih nije dobio, a od mene nece zaprimiti jer mora pravnim putem. Jedino hitna prijavila ali nisu niti pola ozljeda navedeno koliko je kod dr.opcve prakse kojoj sam odmah taj dan "otcala". Poslije prekrsajnog , upucena u sbeti ivan zelina na grupne terapije zbog napada panike koja se odrazila na srce jer sam pocela piti i tablete za srce od tada., ..tu mi je dijagnosticirano da je to pocetak ptsp-a.. Moja ranjivost -nisam nikada pila nikakve tablete, uvijek zdrava, fizicki ok sve.. Jos se lijecim Danas predala na DORH ,bila u 9 sati... Me znam vise koga da pitam dali ce se njoj ,toj starijoj, uzeti ili u olaksavajucu okolnost sto ima sizogreniju pa kao nije znala sto radi..ili u otezavajucu okolnost sto pod tom dijagnozom ide tuci.. Njih dvije imaju ogrebotinu dobivenu od mene i..samoobrana.. Do sukoba je doslo zbog njjhovog psa staforda , koji me napadao ...te su dosle se "obracunat" rko sam ja da prigovaram njima ..et razlog.. I vikanje da mi je mrtva majka (ali ajde ne mogu to dokazati nikome).. Ne znam ako sam sto zaboravila napisati... Ali uglavnom.. Ta od 20 g tvrdi da ide u vojsku, na sto je sudac sav zinuo., pardon na izrazu..te u rijesenju stoji da je njegovo misljenje da me ona nebi tukla i neprimjereno se ponasala jer je ipak kandidat za vojsku...i sto sam mogla vise traziti kod tog suca Valjda nisam nestzo zaboravila napisati.. Hvala Vam
 6. Prijava DORH-u

  ..bila sam psihicki i fizicki napadnuta od strane 2 zenske osobe.zadobila teze fiz.ozljede i psihijatriju.. Prekrsajni sud 0 bodova..dobile smo sve 3 istu kaznu ,nisam pisala zalbu nisam vise mogla podnijet taj prekrsajni,.. Dodjem pitat u DORH kazu ovo nema veze s prekrsajem,ovo su teze ozljede prijavite ih za kazneno dijelo. Sutra idem prijavit,dokumentacija i dva svjedoka.. Ugl.ono sto et dorhu nisam pitala (trema valjda il sta mi je da zaboravi :(., ako neko zna : Dali ako DORH prihvati to,dali ce biti obavjestene i te 2 osobe koje su me pretukle? Dali ja mogu u kojem trenutku povuci to iz dorha,koliko citam da ja kao podnositelj mogu?( ne znam ,pitam,ko zna koliko cu bit psihicki jaka zbog terapija koje pijem zbog ozlheda..) i ovo ako moze jos..jedna od te dvije koje su me pretukle,ima 2o god.i sad kao nesto ide u hr.vojsku,kandidat je..dali ju u vojsku ne primaju sve dok se na nju vodi kazneni postupak?(ako bude vodjen..) hvala
 7. Svjedok u prekrsajnom postupku

  Proslo je dosta vremena od vaseg slucaja sad tek nailazim, u istoj "gabuli" sam ( tj.ne ja,tata..) duga prica..mozete mi molim vas reci dali je sudac imao kod sebe zapisnik iz policije- vase izjave-, te po tom vas ispitivao..?
 8. Trazim odvjetnika, novi zagreb po mogucnosti, za potraznju kopije originala iskaza svjedoka ,ako ga je iz MUPa moguce dobiti preko odvjetnika. Radi se o prekrsajnom sudu slucaj. (malaflokica@gmail.com)
 9. Lazno svjedocenje

  Pozdrav . nisam imala mogucnost financijsku za odvjetnika da bude samnom na rocistu. Problem je u tome sto ta zena ima familiju u policiji., duga prica, uglavnom duga prica, ali zapisnik tog svjedoka sucu nije dostavljen., sudac se na mene nije obazirao kada sam pitala Zasto nema zapisnika.. Prije prijave dorhu bi sama samostalno htjela vidjeti taj zapisnik tj kopiju originala ,dali to moze potraziti iz mupa odvjetnik, ako neko zna konkretan odgovor? Hvala ..
 10. Lazno svjedocenje

  Mislim da sam mozda pogrijesila temu za pitanje ali odnosi se na odvjetnika,oprostite molim vas. Ovako,..u 8.mj 2017 su me fizicki napale zena i kcerka (zena ima dijagnozu sizofrenija), imala sam 25 ozljeda. Moj svjedok se na sudu predomislio, 99% toga nijhe rekao,a gledao je cijeli dogadjaj. Sudac nije imao njegov zapisnik svjedocenja iz policije. Mogu li odvjetnika pitati za-- kopiju originala zapisnika tog mog svjedoka? Moze li to odvjetnik,potraziti,a da ne uzme tj ne naplati za cijeli slucaj jer samo taj papir iz mupa trebam? Hvala
×