Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

doom1988

Korisnik
 • Broj objava

  2
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Pao sam s travom.

  Hvala na brzom odgovoru, pretpostavljam da isto vrijedi za pregled prilikom zaustavljanaj u prometu i redovnih kontrola. Kolko sam procitao ta prekrsajna prijava ostaje za stalno u njihovom sustavu?
 2. Pao sam s travom.

  Pozdrav, sry kaj upadam u temu, zanima me za legitimiaciju ili ako te zaustave u prometu a pao si prije i imas prekrsajnu prijavu jel se mora rec da si pao i dal je ko imao problema zbog prekrsajne prijave(joint), u slucaju da te zaustave il prilikom prelaska granice a nisi pod utjecajem i nemas nista sa sobom ?
×