Jump to content

Wildcat

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ispred moje kuce je susjed s kucom na dva kata punoj apartmana.Ali pored te postojece sagradena je jos jedna prizemnicau kojoj je naknadno ureden jos jedan apartman.No on se nalazi sa straznje strane,a meni s prednje i doslovno mi gleda u tanjur.Zanima me da li ma jednom terenu,cestici smiju biti izgradene dvije kuce od kojih jedna ima ulaz i prozore iza kuce,a koliko znam iza smiju biti samo otvori za wc i hodnik.S tim da iza postoji jos jedan stambeni prostor tipa ostave,ali i tu je naknadno napravljen stan.Sve uradeno bez pitanja susjeda.Napominjem da nam je na taj nacin potpuno blokiran pogled,tj.gledamo u zidove. Hvala!
  2. Pozz Susjed ima kucu ispred moje,dvokatnicu.Pokraj je sagradio jos jednu koja mu s prednje strane sluzi kao garaza,a sa straznje je napravio apartman,a kuca je prizemnicaTa njemu straznja strana je nama prednja,te mi slusamo cijelo ljeto njegove goste i nemamo mira.Zanima me da li on smije bez pitanja pokraj svojw kuce napraviti jos jednu,jer s njegove prednjice to izgleda ko garaza,a iza(a nama ispred) je apartman?S tim da nam je na taj nacin potpuno zaklonjen pogled,plus sto nam je digao zid od metra ipo i 6 palmi posadio duz tog zida.Ali to bi jos pretrpili,ali ovo prvo je previse..Molim da mi odgovorite da li oni imaju pravo na to.Hvala!
  3. Pozdrav Naime tijekom cijele sezone jednom od najljepsih ulica u gradu gdje su hoteli i restoran prolaze od najranijeg jutra kamioni za odvod kanalizacije po 10ak puta tamo-vamo i pritom usmrde sve a o razini buke da i ne govorim cini se kao da tenk protutnji.Takoder bude i slepera sa sljunkom isl.kamiona usred sezone kad bi gradnja trebala mirovati.To je vise postalo neizdrzivo.Gosti se strasno zale i bune,cak odlaze iz apartmana jer tu buku jednostavno ne mogu podnijeti.A postoji cesta koja vodi kroz sumu i moglo bi se tuda ici ili vec neznam kakvo rjesenje naci.Mene zanima kome se tocno treba zaliti.Hvala!
  4. Naime,moj tata je prodao tj.mijenjao nasljedenu kucu s velikim terenom sa novim vlasnikom koji je tu sagradio dvije zgrade sa stanovima ,a zauzvrat je tata dobio dva stana.Obecao mi je jedan meni,a jedan njemu.No sad mi ga nece prepise vec ga kani prodati.Da li ja mogu ici na sud tj.imam li sanse ishodovati stan sudskim putem.Napominjem da sam mu jedino dijete.Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija