Jump to content

Kwiky

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Kwiky objavio

  1. Još jednom hvala na odgovoru. Ovo sam sve razumio, ali meni i dalje nije jasno kojim zakonom je regulirana obveza ispostavljanja računa? Ne vjerujem da je to otvorena opcija i da se račun može izdati unutar pet godina od okončanja ugovora po bilo kom osnovu!?
  2. Hvala na odgovoru, ali pitanje koje me muči vrijeme od prekida ugovora u kojem nastaje obveza ispostavljanja računa. Postoji li rok ili ne?
  3. Zar nitko nema nikakvo saznanje po ovoj temi??
  4. Odvjetnik ispostavlja račun za sastav tužbe i zastupanje na ročištima 2012., 2013. i 2014. godine. Zastupanje je dogovorno prekinuto 2015. godine, a predmet je preuzeo drugi odvjetnik. U svibnju 2018. godine ispostavlja se račun za odrađenu uslugu, iako je prvotno obavijestio stranku da je sve radio pro bono i nikakvu naknadu prilikom preuzimanja dokumentacije i na upit stranke, nije tražio. Sad, nakon više od tri godine ispostavlja račun, s obrazloženjem da je zaboravio izdati račun!? Pitanje je, u kojem roku je odvjetnik obavezan izdati račun po okončanju ugovora, odnosno, kad nastupa zastara u ovakvom slučaju?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija