Jump to content

Cvita23

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Bili smo na sudu, imovinska rasprava na kojoj je bivši suprug izjavio da nije ni dana živio sa mnom ni u bračnoj niti vanbračnoj zajednici. Da sam živila kod mame i povremeno dolazila u njegov stan. Na pitanje... a sin...odgovorio je da se slučajno dogodio. Sad me zanima što će sud dosudit s obzirom na ove bestidne laži. Nije tražio svjedoke jer je spor oko imovine pri kraju. Čeka se presuda koja će biti prije kolektivnog godišnjeg odmora 14.08
  2. Naravno da imam odvjetnika, ali imam i strah ?
  3. Hvala vam najljepša Matrix za odgovore. Baš ste me razveselili i olakšali odlazak na sud.
  4. ZK ured je već zabilježio spor. Da, bivši suprug hoće da se prepiše sinu stan i da ga on uživa do kraja života. U tom slučaju, kako sam shvatila ja ne bih imala nikako pravo na taj stan. 19.06 smo na sudu i nisam pametna što da radim. Hvala vam najljepša na odgovoru.
  5. Ne još, uskoro smo na sudu jer je samo on upisan u ZK , stan je stečen u braku. Ima li mogućnosti da se samo dodam u ZK ( mislim da sud tako odredi... moja lična želja) Želila bih skratit povlačenja po sudu i plaćanje odvjetnika.
  6. Rastavljena sam i sad se razmišljam što da radim. Suprug bi želio poklonit sinu svoj stan ( u kojem suprug bi imao uživanje do kraja života )koji je pola moj. Meni nije jasno , ako on pokloni sinu stan gdje sam ja u toj priči?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija