Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

one07

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Suprug ne zeli iseliti

  To mi je u planu samo me strah da me zbog toga ne prijavi czs
 2. Suprug ne zeli iseliti

  Hvala Vam puno na pomoci,vec sam sludena manipulacijama kao da vise ne mogu ni razmisljati vlastitom glavom!
 3. Suprug ne zeli iseliti

  Poštovani,trenutno sam u situaciji iz koje ne vidim izlaz.Suprug s kojim se pokusavam dogovoriti da se sporazumno rastanemo ne zeli iseliti iz stana(podstanari smo), a meni govori da mogu iseliti samo ako dijete ostavim s njim (4.5 god). Naravno da ne zelim ostaviti dijete i u skladu s time ne znam koja su mi prava kako prekinuti taj uzasni zajednicki zivot.On mi prijeti tuzbom za otmicu,ako povedem dijete sa sobom.A ja vise stvarno ne mogu funkcionirati u takvoj zajednici niti zelim zivjeti s njim. Unaprijed hvala na pomoci....
 4. Problemi u braku

  Hvala Vam puno na odgovoru!!!
 5. Problemi u braku

  Molim Vas za pomoc...naime u braku smo 5 godina,imamo predivnu djevojcicu koja ima 4 godine...u braku postoje problemi od samog pocetka,otkad sam saznala za nevjeru.Problemi su samo postajali sve veci,komunikacija nikakva zivjeli smo razvojeni 3 godine,nakon cega sam ja odlucila doci u grad u kojem je on boravio zbog posla kako bi nam se odnos poboljsao.Od tada se sve samo jos vise pogorsalo zapravo se se svodi samo na svade,prosle god je bilo i fizicko nasilje koje ja nisam prijavila....prije par dana sam napomenula da vise ne mogu te da zelim sporazumni razvod braka,na sto mi je odgovorio moze, ali rijesiti cemo to na grublji nacin te da se pripremim na tuzbu i njegovog odvjetnika.Danas kad je dosao s posla rekao je da je bio u czs te prijavio fizicko i verbalno nasilje te da se moram pojaviti u srijedu na razgovoru zajedno s njim u protivnom mi prijeti otkazom i oduzimanjem licence. Nakon toga na svaki pokusaj razgovora mi prijeti da ce nazvati policiju jer navodi da moj razgovor je maltretiranje i nasilje?! S obzirom da nemam iskustva sa czs niti s prijavama,strah me nepoznatog i ne znam sto da ocekujem. Trenutno smo podstanari,odnosno on je upravo kupio nekretninu. Ja imam.posao za stalno. Kolike su stvarno sanse da se njegove prijetnje ostvare te da ostanem bez djeteta i posla? Oprostite na dugom postu
×