Jump to content

Supruga

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Supruga objavio

  1. Dobro vece. Evo opet mozda blesavog pitanja ali koliko dugo nakon rjesenja da se prijedlog za uvjetni otpust odobrava dolazi pravomocno rjesenje sa datumom uvjetnog otpusta?
  2. Dobar dan. Suprug mi je u cetvrtak dobio rjesenje za uvjetnu ali na njemu nema datuma izlazka nego samo pise po posebnom nalogu. Molila bi vas objasnjenje sto to znaci jer on je jos u zatvoru i nezna nista kad bi mogao izaci.
  3. Zbog nemogucnosti placanja i tesko bolesnog djeteta koje ima u braku samnom nije ni placao. U zatvoru ima najbolju ocjenu koju zatvorenik moze dobiti ali nikakav odgovor nije dobio ni on ni odvjetnica iako u zakonu pise da je rok 15 dana da se nesto sazna. Tako da mi vise nista nije jasno.
  4. Vece.znam da je mozda nebitno ali ako je odvjetnik poslao zahtjev za uvjetni otpust direktno sudu kad za to treba saznati uprava zatvora jer konkretno u slucaju mog supruga 24.05 je poslano direktno sudcu izvrsenja a 23.06 mu je 2/3 kazne. Isto tako saznala sam da mu referent zeli sutra pisati za uvjetni otpust iako sam ja to vec pokrenula. On je cijeli vrijeme u radnoj sobi u zatvoru. A osuden je zbog neplacanja alimentacije. Tako da me bas zanima ocel ipak bit sto od tog uvjetnog otpusta.
  5. Dobro vece imam jedno pitanje a odnosi se na uvjeni otpust zatvorenika. Suprug mi je osuden na 6 mjeseci zatvora i odvjetnica je 24.05 podnesla zahtjev za uvjetni otpust. Mene zanima kad bi mogli ocekivati odgovor na taj zahtjev jer 23.06 mu prolazi 2/3 kazne
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija