Jump to content

Ljiljana48

Korisnik
 • Broj objava

  11
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Automehaničar ne vraća vozilo

  U dobroj vjeri predano je vozilo na popravak.Postojala je i mogućnost da automehaničar bez otvorenog obrta kupi vozilo.Dva mjeseca vozilo je kod dotičnog automehaničara.....ne želi vratiti vozilo koje je u međuvremenu promijenilo status iz voznog stanja u nepokretnu " pokretninu".Prijavom na policiju ništa se postiglo nije....stranka je upućena na Sud u Imovinsko-pravno.Što stranka može učiniti po ovom pitanju? Da li stranka mora podmiriti troškove popravka vozila koje je iz ispravnog prešlo u neispravno a možda i u dijelovima ?Boriti se s auto-mafijom sudskim putem? Pomozite savjetom.
 2. Oprost dugova

  Tele2 se preko Inkaso hr d.o.o Prijedlogom za ovrhu temeljem vjerodostojne isprave tek treba naplatiti jer je u Očevidniku na prvom mjestu, međutim ovaj sam mjesec plaću, koja je ostala nakon trajnim nalogom naplaćene rate kredita,podigla u cijelosti bez skidanja rate isog Tele2 odnosno Inkaso od datuma Prijedloga 7.11.2016.
 3. Oprost dugova

  Očevidnik imam,ljubazno su mi ga isprintali ali uz broj ovrhe stoji IBAN tog Global Guarantee,nedovoljni podaci za mene,srećom drugi je po redoslijedu naplate...na prvom je Tele2,za dvije stavke imam potvrde da je cjelokupni dug naplaćen al još su u Očevidniku.Trebam li dati na uvid FINI da je dug podmiren u cijelosti jer i oni "nabriju" svoje troškove i kamate
 4. Oprost dugova

  Još jednom neizmjerno hvala.Bila sam danas pa mi ni sutrašnji posjet FINI neće biti problem.Imam osjećaj da radim samo za ovrhe i izmišljene dugove...srećom dok se skidalo s plaće, sve je evidentirano,nadam se pa i izvansudska nagodba s Cash Expertom djelomično naplaćena općim uplatnicam i danas na Očevidniku ih nalazim s punim iznosom.Uz takve drage i susretljive osobe kao što ste Vi,bit će mi lakše prebroditi ovu " moru vječnog dužnika".Toplo Vas pozdravljam !
 5. Oprost dugova

  Od srca hvala ! Još samo da dodam da trenutno na plaći nemam nijednu Ovrhu.Da li čekati da navedeni ovrhovoditelj ponovo pokrene naplatu preko firme,odnosno skidanjem 1/3 s plaće?
 6. Oprost dugova

  Lijepi pozdrav ! Pitanje : Pretplatila sam kredit za određenu svotu zbog računovodstva u firmi koje nije korigiralo mijenjanje kamata HPB banke gdje imam otvoren zaštićeni račun za 1/2 plaće ( ostatak je rata kredita trajnim nalogom) .Može li banka pretplaćenim iznosom pokriti minus na mom blokiranom tekućem računu ili izričito mora FINI doznačiti da po redoslijedu skinu ovrhovoditelja meni nepoznatog Global Guarantee OU ? Molim Vas za savjet.
 7. Slijedeći korak nakon prihvaćanja oporučne imovine

  Najljepše hvala.....tako sam i mislila....da li mi treba neki službeni dokument ili napraviti izjavu kog javnog bilježnika da,recimo ja po dogovoru prihvaćam određene čestice ili nešto drugo? Oprostite što sam dosadna al apsolutno ništa ne znam u svezi nasljeđivanja.
 8. Poštovani, Nakon Ostavinske rasprave opručno mi pripada 1/10 poljoprivrednog zemljišta.Koji je moj slijedeći korak? Da li dogovorom s ostalim nasljednicima koje čestice mogu pripadati meni ili nekim Sudskim aktom? Molim Vas savjet ! Zahvalna Ljiljana !
 9. nasljeđivanje nakon smrti bake

  Neizmjerno sam zahvalna na savjetu i dalje ću ,nadam se,tražiti pomoć u slučaju zemlje koju sam naslijedila.Pozdrav
 10. nasljeđivanje nakon smrti bake

  Neizmjerno sam Vam zahvalna na pomoći,i nadam se da se da se i dalje mogu nadati Vašem pravnom savjetu.Pozdrav!!!
 11. Poštovani ! Naslijedila sam zemlju nakon smrti bake te Vas molim da mi pomognete savjetom.Nakon izdavanja rješenja od strane Javnog bilježnika,da li ja kao unuka plaćam porez na nekretninu,odnosno zemlju koju sam naslijedila? Unaprijed zahvaljujem !!! Srdačan pozdrav !!!
×