Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Linkon

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nakon 6 mj.bolovanja i liječenja od prometne,(lakse tj.ozljede) osiguranje mi nudi 7.000kn.Imam pravo ba žalbu,pa me zanima ima li itko kakvog iskustva s time,šta i koliko mogu zapravo očekivati. Odvjetnika nisam angažirao.
  2. Jos sam na bo.Kada zavrsim sa ljecenjem mogu potrazivat.
  3. Imao sam prometnu prilikom odlaska s posla,tip se zabio pijan u mene.nakon 4 mj.priznata mi ozljeda na radu ali ne za sve ozljede samo za kontuziju koljena I lakta.Cekam magnetsku jer mi je vratna kraljeznica I ligamenti vrata isto osteceni.Nosio sam ovratnik I 25 terapija na fizikalnoj proso. Hzzo mi to ne prizna pod povredu,jer da nisam mogao te ozljede zadobit u primetnoj. Auto se zabio u moj prednji lijevi kraj. Ima li tko iskustva sa pisanjem zalbe na rjesenje,I opcenito iskustva s time.
×