Jump to content

TheDon

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav svima, zanima me da li postoji razlika između upita i reklamacije što se tiče roka za odgovor te da li ostvarujem ikakva prava ukoliko mi na upit nije odgovoreno u roku. Poslao sam upit vezano za jednu ponudu za auto, 10.06 dobio odgovor da je potrebno poslati broj šasije što sam poslao isti dan i od tada nema nikakve informacije. Unaprijed hvala. Tomislav
  2. Pozdrav, zanima me da li rok za odgovor od 15 dana vrijedi za sve. Naime radi se kladionici koja odbija odgovoriti na moj upit i zatvoriti moj online račun. Unaprijed hvala i isprike ako je pogrešna grupa.
  3. Pozdrav, zanima me po kojem članku zakona poziv na prekršajni zakon opravdava izostanak s posla. Ukoliko netko zna bio bih zahvalan. Unaprijed hvala.
  4. Pozdrav, U članku je navedeno kako je izostanak opravdan ukoliko je u svojstvu svjedoka dok sam ja okrivljen za prekršaj pa ne znam da li se gleda isto dok mi je poslodavac rekao da je to moja privatna stvar i da nemogu sa pozivom na sud opravdati izostanak pa nisam pametan. J
  5. Pozdrav, nakon slanja žalbe sam dobio poziv na prekršajni sud u Zagrebu pa me zanima da li isti opravdava izostanak s posla i po kojem zakonu je to vidljivo? Bez obzira da li opravdava ili ne. Unaprijed hvala.
  6. Pozdrav, trebala bi mi pomoć sa "prijevodom" jedne izjave koja je pojavila prilikom kontaktiranja prodavača nekretnine a glasi: nije moguća kupnja na kredit, jer ZK čestica nije izdvojena iz ZK tijela. Što bi to točno značilo? Hvala unaprijed.
  7. Prijava na posao u državnoj agenciji preko portala Moj Posao.
  8. Pozdrav, zanima me da li poslodavca išta obvezuje da mora odgovoriti na poslani životopis? Ako da u kojem roku te da li postoje razlike između državnih firmi i privatnika. Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija