Jump to content

Filip2504

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala. još je samo imam pitanje s obzirom da nikada nisam dobio nikakvu potvrdu od Dinersa . Dali samo da u pismu navedem samo navedem da me Diners nije obavjestio o prodaji duga.
  2. Da upravo zato sam se htio postaviti pitanje kako je to moguće jer se radi o ovrsi prije 2014. godine. Uglavnom moj pristanak nisu dobili. Hvala Vam na savjetu Borbena7 morat ću se obratiti pisanim putem sudu. Znači da se pozovem samo na čl. 192. st. 3. Zakona o parničnom postupku prema Vašim uputama i priložim dokumentaciju . Obzirom na to da nisam baš previše pravno pismen trebam li sudu spomenuti nešto ili bi to trebalo biti dovoljno ?
  3. Na Fini mi je gospođa na šalteru rekla da je to učinio novi ovrhovoditelj odnosno Eos Matrix. Ta Fina je je institucija gdje se ne zna tko pije tko plaća i može svatko svakoga ovršiti. Pitam ju kome da se obratim unutar Fine da mi objasni kako je to moguće ona nema pojma.. kaže pišite mail na prisilnu naplatu.. A da bi dobio ugovor o cesiji i izlist svega potrebno je platiti samo 3 kn po stranici. Pitam ju koliko ima stranica izlista? ona opet nema pojma kaže da mora poslati zahtjev drugoj službi i onda da se ipak malo pohvali da radi u interesu građana kaže " A znala sam ja imati po 100 stranica za izlistu" .
  4. Da malo osviježim temu.. Poštovani svi, Molim Vas za savjet. Ovako radi se o dugu prema Dinersu koji su me ovšili 2008 godine pravomoćnim i stupilo na snagu 2009. S obzirom da sam imao kredit preko administrativne zabrane nisu dobivali nikakva veća sredstva osim u jednom periodu kada naknada za prijevoz nije bila zaštićena od ovrhe. E sad kreće ovako tokom 2017. godine Eos Matrix je otkupio moj dug o čemu su me obavjestili putem pisma dok od Dinersa napominjem NISAM DOBIO NIKAKVU POTVRDU.. oprostite na većim slovima. Zovem Diners i oni mi daju potvrdu ali usmenu da je dug prodan Dinersu s tim i tim datumom. Tražim ih u tri navrata da mi pošalju potvrdu ako i treba da ću osobno doći po nju. Svaki puta da me otkantaju i kažu da su poslali. Zovem ih prošli tjedan posljednji puta i dajem im ultimatum od tjedan dana da povuku ovrhu sa Fine i da mi pošalju obavjest ili da ću sve to poslati na sudu i da su u pokušaju prevare u suradnji sa tvrtkom Eos Matrix. Znači Diners je bio upisan u Fini u očevdniku cijelo ovo vrijeme do danas. Danas dobivam obavjest putem E-građani da se Eos Matrix upisao umjesto njih u Fini. Sad mi molim Vas objasnite kako je moguće to jer se radi o ovrsi iz 2008. godine? Tipfeler diners je prodao dug eosu
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija