Jump to content

Gatsby

Korisnik
  • Broj objava

    22
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Gatsby objavio

  1. To je to,hvala wrritter. Borbena7-oprosti ako sam malo krivo postavio pitanje i zbunio te s tim.
  2. Fina-blokada primanja presudom,vracam czss
  3. Pa mislim da su svi kod blokade,prvi mjesec ostanu bez primanja(tak bar svi pricaju)-a sad se moje pitanje odnosilo,dal i kad dođe druga ovrha prvi mj. ostajem bez primanja
  4. Možete mi reč,ako mi sjedne druga po redu(ovrha banke,koju ocekujem),dal ču kad dođe opet kao kod prve ostat jedan mjsec bez primanja?
  5. Oprostite ako je ovo pitanje vec bilo,ali molio bi odgovor. Zanima me može li se istovremeno uzimat 1/4 primanja za ovrhu po svim racunima građana i 1/4 primanja koju poslodavac podjeli na 3/4 koje idu na zaštičeni račun 1/4 koja ide na blokirani račun? Jel to bi bilo 2 puta po 1/4. Primam mirovinu
  6. Možete mi još samo odgovorit na pitanje-ukoliko odem izvan RH obitelj u posjetu,što bi trajalo duže od godinu dana,znači morao bi odjavit prebivalište-kako bi u tom slučaju primao mirovinu? banke ne posluju bet O.I.
  7. Znaci sad za koji dan če mi stari stanodavac odjavit prebivalište,a sadašnji prijavit boravište-koje nakon 1-2 god. mogu ptetvorit u prebivalište—-to može tako? Dal mi u tom slučaju vrijede svi dokumenti? moram li mijenjati osobnu?
  8. Možete mi odgovorit na pitanje jel moguće odmah prijavit boravište,a prebivalište nakon godinu dana?(da mogu u banku,da se zna gdje sam ... ).
  9. Znaci prva ovrha mi može pljenit novčana primanja,dok mi druga istovremeno može pljenit pokretnine? oprostite na duplom postu
  10. Kako kad ovrha nije od iste banke a ni za isti dug?
  11. A znaci ako odabere drugi predmet ovrhe netreba čekati na red naplate iza prve ovrhe? To onda znaci uzimali bi mi dva puta po 1/4 ili?
  12. Poštovani možete mi odgovorit na sljedeće pitanje-ako imam jednu ovrhu koja se naplaćuje 1/4primanja(mirovina),a sad očekujem i ovrhu banke,jel moguće da mi se istovremeno naplačuju dvije ovrhe,ili da banka sjedne na nešto drugo. ili mora čekati da se riješi prva ovrha?
  13. A šta ako mi je boraviste prijavljeno na adresi di sam iznajmio stan? ako ne zivim na adresi prebivalista?
  14. Ne,nemam jamca,niti nista sl. hvala na odg.
  15. A šta znači izjava,suglasnost o zapljeni za sve sudionike u kreditnom poslu?
  16. Da,i potpisana je suglasnost o zapljeni za sve sudionike ... Sve šta imam je ta mirovina,nemam ništa drugo. a moze li banka plijeniti stvari u kuči u lojoj imam prijavljeno prebivalište(to je kuča mojih rođaka,makar duže vrijeme ne živim tam).? boravim na sasvim drugoj adresi,gdje sam iznajmio sobu.
  17. Ja imam utvrđen invaliditet i primao sam osobnu invalidninu,koju nisam na vrijeme odjavio
  18. Nemogu platit ratu kredita(ostalo oko 205.000 kn),jel vec imam jednu aktivnu ovrhu.primam obiteljsku mirovinu(oko 4000 kn).nemam nista na sebi.nemam jamce,instrument osiguranja je zaduznica... zanima me oče li banka da se naplati stat u redosljed da se naplacuje 1/4 mirovine,nakon prve ovrhe ili? Jel moguče da banka pljeni stvari koje su na mojoj adresi prebivalista(kuca od rođaka).
  19. Sad sam bio u FINA i sve saznao. Sve jedno zahvaljujem se na odgovoru.
  20. Nedavno mi stigla ovrha-zahtjev za izravnu naplatu.od CZSS-terete me za oko 40 000kn. Oko 28000 kn je bio dug zbog nepripadne isplate o.invalidnine,ostalo su kamate.primam obiteljsku mirovinu zbog nesposobnosti za rad. Ja se bas ne razumijem u zakon,pa bi molio savjet. koji mi je štičeni iznos i kad ce mi se isti poceti isplacivati? ima li nesto sto bi trebao znati/napraviti? Unaprijed hvala na odgovoru
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija