Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

justify

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Zabrana ulaska u zemlje eu

  pozdrav osoba je u njem tri godine zbog rada na crno, isto toliko joj je istekao pasos. na osnovu vazece licne i fotografija, te starog pasosa bih konzulat u njem ce joj izdati putni list. konsekvencije na granici (prva je slovenija) bez obzira na putni list?? hvala
 2. Falsifikacija

  Zbog falsifikacije dokumenta poznanik ima zabranu ulaska u njem na godinu dana, predmet je predat na sud, mada jos uvijek nije pozvan na presudu. Godina zabrane istice u augustu. Da li ce imati problema na ulasku u njem zbog zaposljavanja nakon isticanja zabrane? ps. Koliko sam shvatila iz prethodnih tema: ukoliko nije donesena presuda i postupak se vodi potvrda o nekaznjavanju ce biti ”necista” dok se ne donese presuda, poslije presude ce biti “cista” i tada slijedi izvrsenje presude. Nakon 5 god se automatski unos brise iz KE?? Tocno? hvala unaprijed!
 3. azil (ekonosmki migrant)

  pozdrav! da pitam, ukoliko bi se netko prijavio za azil u belgiji i dobio odbijenicu, da li bi dobio i zabranu ulaska u EU ili sengen..npr da pri iducem ulasku da njem granici dobije odbijenicu ulaska ili odbijenicu vize za zaposljavanje u njem zbog potraznje azila u belgiji u bliskoj proslosti hvala
×