Jump to content

Krompirić

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Odlična ideja! Tako ću probati. Hvala na pomoći!!!!
  2. Rado! Banka je udaljena preko 1000km u ovom trenutku. Nije mi baš dostupna. Mene je zastara zanimala. Stekla sam osjećaj da se radi zaista o zadnjim pokušajima naplate. ?
  3. Hmmmm... Prvo, hvala na odgovoru! Nakon toliko godina bez ikakvoga kontakta s bankom, ni da mi život ovisi o tome, ne bih mogla reći da li je račun zatvoren, otvoren, koliki je iznos i da li se radi o naknadama.... Izvode nisam dobivala, a prije desetak godina je Internet bankarstvo u Hrvata bilo u povojima i skup hobi, tako da ni online nisam mogla pratiti što se s računima događa... Super situacija.... ? Možda bi mi bilo pametnije da se posavjetujem s odvjetnikom. Obrt mi je bila najgora (najgluplja!!) greška koju sam napravila u životu...... U Hrvatskoj to jednostavno ne funkcionira. Hvala još jedanput! Ako netko drugi ima još kakvu ideju što bi to moglo biti i kako riješiti bez lihvarske kamate, molim vas, pišite!! Hvala!!!!!!!!!
  4. Bok! Pitanjce! Prije skoro 10 godina sam zatvorila obrt. Ostalo je dugovanje po jednom poslovnom računu. Sad se javio jedan odvjetnik koji me moli da se javim radi "dogovora o MOGUĆEM reguliraju mojeg dugovanja". Kako ja to iščitavam je da do dogovora uopće ne mora doći i da naplata potraživanja može biti u cijelosti. Kroz ovih puno godina se nitko nije javio. Ja više ne znam ni koliko bi to dugovanje uopće moglo biti! Pitanjce je slijedeće - postoji li zastara po poslovnom bankovnom računu I ako da, kada stupa na snagu? Da li je ovo pismo "zastrašivanje do naplate"? Radi lakšeg pronalaska odgovora, info još - obrt je zatvoren prije 9 godina i 3 mjeseca. Unaprijed hvala na odgovoru!!! ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija