Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

š1t2r3a4p5a6c7

Korisnik
 • Broj objava

  2
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. istekla osobna

  Znači nosim papire o vlasništvu kuće i onda policija u roku par tjedana ide provjeriti da li ja tamo živim.Da li u međevremenu dobivam neku privremenu osobnu?
 2. istekla osobna

  Pozdrav Molim Vas za savjet u vezi istekle osobne iskaznice. Znači,osobna mi je istekla i sad moram napraviti novu,ali više ne živim na adresi sa stare osobne.Da li mi netko može objasniti šta sve moram napraviti i koju dokumentaciju moram imati?Prijavio bi se na svoju kuću,ali netko mi je rekao da će onda policija u roku par tjedana doći provjeriti da li tu živim,a ja sad radim u drugom gradu i većinom nisam doma. Hvala unaprijed i lijep pozdrav
×