Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Mara123456789

Korisnik
 • Broj objava

  326
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Povećanje invalidnine HRVI-a

  Poštovani. Zna li tko jel bila invalidnina.zahvaljujem na odgovoru unaprijed.
 2. Ovrha na pokretninama

  Hvala vam Borbena i Wanksta! A ako slučajno dođu zar će mi ovršiti stari TV i radio,a ovo sve ostalo je na majci? Molim odgovor?
 3. Ovrha na pokretninama

  Poštovani.Zna li neko drugi od iskusnih forumaša odgovor na moje predhodno pitanje.? Bila bi jako zahvalna!
 4. Ovrha na pokretninama

  Poštovana Borbena! Ja sam u blokadi već godinu dana,imam sveukupno do 100.000.kn.duga.pošto nemam na sebi ni pokretnima ni nekretnina,postoji li mogućnost da meni ipak pošalju ovrhu po pokretninama,nemam nikakvo vozilo na sebi,jedino što imam je stara Tv,radio i mob.u vrijednosti sve skupa od do 1.500,00.kn.I ako pošalju kako da napišem prigovor na to rješenje? Molim savjet? Hvala unaprijed?
 5. Izdavanje kartice nekom ko je blokiran. Ima li način?

  Ja sam u PBZ. ne znam jel ona izdaje tu karticu?
 6. Poštovani. Imam pitanje ima li kakva kartica da se izdaje blokiranima. Kako nabaviti karticu za blokirane? Imali li načina? Hvala!
 7. Ovršen ali mi FINA nije blokirala račun?

  Molila bi Borbenu da mi odgovori stvarno mi je hitno!! Hvala!
 8. Ovršen ali mi FINA nije blokirala račun?

  Poštovani. Ne znam jesam li pogodila temu.evo jedno pitanje da sad ne lutam. Naime danas sam dobila opomenu 2.od PBZ da platim minus na računu od 4.800.kn.a račun mi je inače blokiran evo već godinu dana i imam zaštićeni u istoj banci.I sad mi prijete ne platim li u roku 8.dana.da će se naplaćivati sa zaštićenog računa. Pa kako se mogu naplaćivati sa zaštićenog ako je zaštićen? Molim odgovor?Stvarno mi je hitno. Hvala!
 9. Eos Matrix - kako postupiti

  Poštovana.Udruga blokirani je sa agencijama za potraživanje potpisala sporazum za dogovaranje sa njima,da neće ljude uporno maltretirati i zvati,da će otpisivati kamate i dio glavnice a u iznimnim slučajevima i cijelu glavnici i da će se izvansudski dogovarati oko reprogramiranja duga. Odite na stranicu udruge blokirani sve vam piše. Ostaje vidjeti oče li poštivati sporazum
 10. Problem - obiteljski i imovinski

  O.k puno hvala Ruby!
 11. Problem - obiteljski i imovinski

  Poštovani. Ne znam jesam li pogodila temu,pa sad da ne lutam,možete mi reći gdje ja mogu vidit da li imam imovinu na sebi? Hvala!
 12. Prijedlog za ovrhu kako se piše

  Hvala Borbena7!
 13. Prijedlog za ovrhu kako se piše

  Molila bi Borbena7 ako može odgovoriti? Hvala!
 14. Prijedlog za ovrhu kako se piše

  Pošto nemam na sebi ni nekretnine ni pokretnine onda ostavit ovako kako je.?Samo me zanima gdje provjerit stanje imovine? Znam da je poslje smrti oca sve pripalo majci.pa me zanima kako dalje postupati.i kako će se ponašati ovrhovoditelji kad vide da nemam ništa na sebi.
 15. Prijedlog za ovrhu kako se piše

  O.k.hvala Borbena7. Nema mi druge.
×