Jump to content

Mara123456789

Korisnik
 • Broj objava

  121
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. odricanje od nasljedstva zbog poreznog duga

  Jučer mi je bilo 3.mjeseca. Otići ću u ponediljak u finu i zatražit osobni stečaj! Hvala Borbena7.!
 2. odricanje od nasljedstva zbog poreznog duga

  Poštovani. Ako imam više od 100.000 kn duga,mogu li otvorit osobni bankort? Molim savjet ? Hvala!
 3. odricanje od nasljedstva zbog poreznog duga

  Da li mogu pokrenuti osobni stečaj na fini? Hvala!
 4. odricanje od nasljedstva zbog poreznog duga

  Hvala Borbena7! U mene sveukupno duga je 120.000.kn.
 5. odricanje od nasljedstva zbog poreznog duga

  A koji su to uvjeti? Hvala
 6. odricanje od nasljedstva zbog poreznog duga

  Hvala Borbena7! Samo još nešto da pitam. Kad predam zahtjev za stečaj oče li ovrhovoditelji mijenjat sredstvo ovrhe i oče li me zvati po cijele dane na telefon? I jel to dugotrajan proces oću li imati neugodnosti ja il' moja mater i brat? Molim savjet? Hvala!
 7. odricanje od nasljedstva zbog poreznog duga

  Poštovani. Mogu li se ja odreći svog djela nasljedstva zbog duga banci il' prihvatit nasljedstvo pa napravit dosmrtno uzdržavanje sa trećom osobom? Mislim prededat zahtjev za osobni bankort. Hvala!
 8. Kredit

  Poštovani. A da ja ipak predan zahtjev za osobni stečaj mislim da bi mi to bilo najbolje,pošto na sebi nemam ni pokretnine ni nektetnine!. Molim vaše savjete što mislite o tome?I još da pitam bil bilo dobro da se odreknem nasljedstva kad mi mater umre da to banka ne uzme ako prihvatim. Hvala!
 9. Kredit

  O.k.nisam znala ni to! Sutra ih opet zovem i tražit ću da mi da mi sve dostave što ste naveli. Hvala
 10. Kredit

  O.k.hvala.ja sam je to danas pitao da mi pošalje taj ugovor o osiguranju između Co i njih a ona mi rekla da meni to ne treba.sutra će je opet zvati i da se predstavi.
 11. Kredit

  Poštovani! Opet sam danas zvala sberbanku i kaže mi gospođa da Co nije još pokrio ostatak duga od mog kredita jer je još na friško,da pričekam 2.tjedna pa da je opet zovnem da to mora odobriti Co .
 12. Kredit

  Oću tražit ću dokumentaciju i od sberbanke i od CO. Hvala Waksta! A valjda će Co izaći u susret da se dogovorimo na rate? Poz.!čujemo se!
 13. Priznavanje HRVI

  Poštovani. Zna li netko jel formirana komisija za HRVI u mene je privremeno 20% do 31.11.ove godine i trebala sa već izaći pred komisiju a još ne zovu.ako netko ima saznanja neka javi! Hvala!
 14. Kredit

  Poštovanje forumaši! U prošli petak dobio obavijest o otkazu ugovora o kreditu iz sberbanke u kojoj piše da iznos od 29.000.kn.platim odma u protivnom da će ići na prisilnu naplatu.a meni prije toga tel.rekli da nemaju sa mojim dugom ništa jer su se naplatili iz osiguranja C.O.! a u očevidnik u u fini još stoje na redoslijedu,i na iznos od 31.000.kn. Zovem isti dan C.O.i oni kažu da moja polica stoji kod njih,ali da nisu vidjeli da se sberbanka naplatila,i da će oni još provjerit i da će me zvati sljedeći tjedan.eto kako stvari kod mene zasad stoje.
 15. Povećanje invalidnine HRVI-a

  Poštovani. Jel nekom sijela invalidnina? Gledala malopre ma netbanking i još ništa. Hvala
×