Jump to content

Mara123456789

Korisnik
 • Broj objava

  53
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Kredit

  Evo poslala eosmatrixu meil da ja njima ništa nisam dužna ako su otkupili dug nek mi pošalju ugovor o cesiji.a ne da mi šalju neke uplatnice za koje nemam pojma o čemu se radi.čekam odgovor pa vam javim! Bog!!!
 2. Kredit

  Poštovani. Evo danas mi došla opomena od eosmatrixa da platim dug od 1.400.kn.do 17.07.ove god.piše u opomenu da su oni u dogovoru sa sberbankom.a nisu mi poslali obavijest od sberbanke da su prodali dug eosu.! Što da radim? Molim savjet?
 3. Kredit

  O.k.! Hvala drot13!
 4. Povećanje invalidnine HRVI-a

  Je sila je
 5. Kredit

  Da mi nebi sad došli na nekretnine i pokretnine premda na sebi nemam ništa.isto mi malo neugodno,pa vas molim ako se odluče za nekretnine i pokretnine koji je postupak?dali to ide preko suda ili samo banu na kućni prag? Molim vas savjet? Hvala!
 6. Kredit

  Poštovani. Na fini imam 2.ovrhe za kredit.1.od erstbank.i 1.od sberbanke.ali 12.ovog miseca došla opet od sberbank.sveukupno na fini dug od 3.700kn.koliko sam vidila eosmatrixa nema na redoslijedu naplate u fini.i zadnji 2-3.dana uopće više ne zovu na mob.i tel.! Zna li netko što se dešava i što mi je raditi? Molim odgovor? Hvala!
 7. Povećanje invalidnine HRVI-a

  Gleda na i ništa nije silo
 8. Povećanje invalidnine HRVI-a

  Poštovani. Jel netko zna dali je danas bila invalidnina? Inače sam na P.B.Z.u.! Hvala.
 9. zaštićeni račun

  Tako je! Hvala Borbena7!
 10. zaštićeni račun

  Poštovani. Evo rješena zavrzlama oko mog zaštićenog računa. Jutros Iša u finu i rekao onoj teti na šalteru da mi to riješi u toku dana i da mi se prebace sredstva na zaštićeni račun jer ću svaki dan dolaziti! Nije prošlo ni sat vremena i uplatili! Treba bit uporan.
 11. zaštićeni račun

  Poštovani forumaši. Ima 22.dana da sam napravio zaštićeni račun i danas mi ništa nisu uplatili na is
 12. zaštićeni račun

  Ma znam da triba bit strpljen ali danas mi rok da platim tel.i tv.a ovi sve uplatili na blok.rač.a što očekivati od bake države gdje samo sirotinju gaze.!?
 13. zaštićeni račun

  Jesu.uplatili su cilu mirovinu na blokirani rač.i bio sam u fini i uputila je zahtjev na mirovinsko da mi prebace sredstva na zaštićeni rač.i rekla da će bit riješeno..
 14. zaštićeni račun

  O.k.hvala Borbena7. A valjda će uplatit zaštićeni dio za 2-3.dana.vidiću pa vam javim.
 15. zaštićeni račun

  Poštovani. Molim može mi neko reć koliko treba vremena da se prebace pare na zaštićeni račun? Naime ja sam otvorila zašt.rač.19.06.2018.a blokiran mi je isti 14.06.2018.Danas mi sila mirovina na blokirani a na zaštićeni ništa! Molim odgovor! Hvala!
×