Jump to content

Mara123456789

Korisnik
  • Broj objava

    325
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Mara123456789 objavio

  1. Poštovani. Evo ovako je stanje što se tiče uplate dobrovoljnog mirovinskog fonda. Iz rajfajzen mi govore da moram u fini ispuniti obrazac g1. i g2. s tim da moram otvorit zaštićeni samo za tu svrhu uplate.A imam i dobrovoljnu štednju kod Erste plavi mirovinski fond,oni mi pak govore da te novce ne mogu uplatiti na zaštićeni,već mi preporučuju da to uplatim na neki drugi račun npr.od prijatelja,brata il' roditelja samo kod javnog bilježnika da to ovjerim. Može li mi netko reći koliko javni bilježnik naplaćiva ti radnju.? Molim odgovor. Hvala.
  2. O.k.hvala borbena. Odem u finu pa se raspitam. Kad bi bar dobila pola od tog iznosa bilo bi dobro!
  3. I još samo jedno pitanje dali ja njima dajem br.zaštićenog računa il' oni već to znaju? Hvala
  4. Hvala Borbena na javljanju. Imam otvoreni zaštićeni račun već više od god.dana u pbz.Oće li mi ta sredstva uplatiti na zaštićeni račun?Molim odgovor? Hvala
  5. Zar nitko od cijenjenih i iskusnih forumaš ne može pomoć.?Samo da mi kaže dali se novci mogu uplatiti na zaštićeni račun ili ne? Hvala
  6. Imam novce a ne mogu ih dignuti. To je naša zbilja! To je zakon za ovršene i blokirane! Hvala
  7. I ako ima kako da to izveden? Molim odgovor? Hvala
  8. Oprostite nisam odmah skužila. Ima li načina da mi uplate na zaštićeni jedan dio? Hvala
  9. Hoću li moći dignuti novce sa blokiranog računa? Molim odgovor? Hvala.
  10. Nije mi jasno jer mi je taj račun blokiran. Hvala
  11. Znači mogu to podignuti sa blokiranog tekućeg računa? Jel to to?
  12. Zvala sam mirovinski dobrovoljni fond i oni su mi rekli da trebam doć u poslovnicu i dat im broj tekućeg računa i da će mi to isplatiti na tekući,a tekući mi blokiran,pa me zanima hoću li ja dobit taj novac na zaštićeni? Hvala.
  13. Znači mogu mi ih uplatit na zaštićeni račun? Molim odgovor? Hvala
  14. Poštovani. imam određenu svotu novca primiti od dobrovoljnog mirovinskog fonda. e sad me zanima vaše mišljenje. Može li se taj iznos uplatiti na moj zaštićeni račun,il ako se uplati na blokirani da li ja išta dobijem od te svote. Hvala.
  15. Poštovani. Zna li tko jel bila invalidnina.zahvaljujem na odgovoru unaprijed.
  16. Hvala vam Borbena i Wanksta! A ako slučajno dođu zar će mi ovršiti stari TV i radio,a ovo sve ostalo je na majci? Molim odgovor?
  17. Poštovani.Zna li neko drugi od iskusnih forumaša odgovor na moje predhodno pitanje.? Bila bi jako zahvalna!
  18. Poštovana Borbena! Ja sam u blokadi već godinu dana,imam sveukupno do 100.000.kn.duga.pošto nemam na sebi ni pokretnima ni nekretnina,postoji li mogućnost da meni ipak pošalju ovrhu po pokretninama,nemam nikakvo vozilo na sebi,jedino što imam je stara Tv,radio i mob.u vrijednosti sve skupa od do 1.500,00.kn.I ako pošalju kako da napišem prigovor na to rješenje? Molim savjet? Hvala unaprijed?
  19. Poštovani. Imam pitanje ima li kakva kartica da se izdaje blokiranima. Kako nabaviti karticu za blokirane? Imali li načina? Hvala!
  20. Molila bi Borbenu da mi odgovori stvarno mi je hitno!! Hvala!
  21. Poštovani. Ne znam jesam li pogodila temu.evo jedno pitanje da sad ne lutam. Naime danas sam dobila opomenu 2.od PBZ da platim minus na računu od 4.800.kn.a račun mi je inače blokiran evo već godinu dana i imam zaštićeni u istoj banci.I sad mi prijete ne platim li u roku 8.dana.da će se naplaćivati sa zaštićenog računa. Pa kako se mogu naplaćivati sa zaštićenog ako je zaštićen? Molim odgovor?Stvarno mi je hitno. Hvala! Kako da ja tu uslikam dokument i pošaljem? Hvala
  22. Poštovana.Udruga blokirani je sa agencijama za potraživanje potpisala sporazum za dogovaranje sa njima,da neće ljude uporno maltretirati i zvati,da će otpisivati kamate i dio glavnice a u iznimnim slučajevima i cijelu glavnici i da će se izvansudski dogovarati oko reprogramiranja duga. Odite na stranicu udruge blokirani sve vam piše. Ostaje vidjeti oče li poštivati sporazum
  23. Poštovani. Ne znam jesam li pogodila temu,pa sad da ne lutam,možete mi reći gdje ja mogu vidit da li imam imovinu na sebi? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija