Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Picaso

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Povrat osiguranja

  Može li mi itko odgovoriti?
 2. Povrat osiguranja

  Jesam ali su mi iz cardifa javili da nemam pravo povrata pa me zanima isplati li mi se uzeti odvjetnika i tražiti da mi vrate bar pola iznosa?
 3. Povrat osiguranja

  88Ì
 4. Povrat osiguranja

  Pozdrav,zanima me imam li pravo na povrat (cardif osiguranja) jer mi u ugovoru nigdje ne piše da nije nepovratno i u Zg banci mi nisu rekli?Pošto sam bio nezadovoljan bankom nakon godinu dana(kredit je bio na 10g) otišao sam u drugu banku sa kreditom a cardif osiguranje mi ne želi vratiti dio osiguranja od 27 000kn a banka sa pravda da su oni raskinuli suradnju sa cardifom i sad imaju croatia osiguranje!Hvala na odgovoru!
×