Jump to content

BamBamBam

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Prigovor rok

  Super, hvala
 2. Prigovor rok

  Pozdrav, dobio sam prekršajni nalog na adresu 20.06. , a podigao sam ga 21.06. prigovor sam napisao i poslao poštom 26.06. jer su 4 dana prije bili praznici. Koliko vidim preko aplikacije za praćenje pošiljke HP u postaju je stiglo i preuzeto je 2.7. Sad me zanima da je rok od 8 dana prošao ili se računa da sam uložio prigovor onda kada sam ga poslao poštom?
 3. Prigovor, kajanje i saslušanje na sudu

  Hvala na svim savjetima i uputama. Svaka ti čast što vodiš ovo sve i pomažeš ljudima Lijep pozdrav
 4. Prigovor, kajanje i saslušanje na sudu

  Hvala puno na brzom odgovoru Kako da znam koji sud i sudac duži moj predmet? I da li znaš jesu li oni sad na godišnjem odmoru do 9 mjeseca i duze?
 5. Pozdrav, Zaustavljen sam u prometu te sam napuhao 1,2 promila, kažnjen sam s 3000 kn i 3 mjeseca oduzimanje vozačke. I 1000 kn zbog neispravne signalizacije. Sve se nalazi na jednom prekršajnom nalogu. 1. Sad me zanima da li je moguće napisati prigovor na naćin da priznajem krivnju i da tražim saslušanje na sudu ili da se neizjašnjavam o krivnji nego samo tražim saslušanje pa da tamo priznam itd. I što bi bilo bolje po vama od ovog dvoje? 2. Vec sam kažnjavan pa me zanima da li je moguće da ukinu skroz ovih 3 mjeseca? Novčana kazna mi je manji problem nego vozačka 3, Da li je moguće tražiti da mi nekako jave na telefon kada je ročište, jer ne znam da li će poštar uopce ubaciti kod mene poziv jer sam tek promjenio adresu i do sad jos nijednom nije ubacio u sandučić ništa nego je stavljao sastrane? Unaprijed hvala, BamBamBam
×