Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Meggy007

Korisnik
 • Broj objava

  2
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Nametljivo ponasanje

  Ne mogu promjeniti broj zbog posla , moji brojevi stoje na web stranici a ona dolazi cesto u Hr . Koliko sam upucena nju je prijavilo jos nekoliko osoba , ona pise poruke o meni i drugim ljudima sto sam ja navela u prijavi kao i kopije nekih poruka . Nitko nije trazio da vidi poruke , na rjesenju na kojem su odbili prijavu pise da nije ispitana te da se to smatra nerazrijesenim obiteljskim odnosima . Kada ja dobijem rjesenje da je prijava odbijena ona mi to i napise uz napomenu da je morao urgirati doticni policijski sluzbenik i nastavi jos agresivnije sa pisanjem poruka . Trebalo bi da vidite sadrzaj poruka ...bolesno zlocesto i frustrirajuce
 2. Nametljivo ponasanje

  Pozdrav Molim savjet vezano za situaciju u kojoj sam se nasla . Dakle moja sestra koja zivi u njemackoj od lipnja 2016.g poeukama i pozivima zlostavlja mene i moju kcer . Naime , optuzuje me da imam nesto sa gospodinom s kojim je navodno bila u nekakvoj vezi a koji je policijski sluzbenik. Prijavila sam je u lipnju 2017.g MUP- u a nakon sto oni nosu reagirali prijavljujem je drzavnom odvjetnistvu . Nakon 2 tjrdna od drzavnog odvjetnistva dobivam rjesenje po kojem se prijava odbija , u kojem je navedeno da razgovor sa doticnom nije obavljen a odbija se jer su to nerazrijeseni obiteljski odnosi . U perodu od prijave do rijesenja doticna se nije javila ali se javila odmah nakon sto sam dobila rjesenje sa porukom da je doticni policijski sluzbenik morao urgirati da se prijava odbaci . Nastavlja se zlostavljanje , dan , noc , viber whacup , uhođenje po drustvenim mrezama , pise svima koje pozna a tema je uvjek ista . Sakupila sam oko 50 njemackih brojeva ( jos toliko sam ih imala u starom mobitelu ) . Bilo je poziva sa prijetnjama da ce nas pojesti mrak , poruke su bolesne i cjela situacija je frustritajuca . Zbog posla ne mogu promjeniti broj , dakle mogu samo pogasiti telefone , prestat radit , zastite drzavnih institucija nema ( ocito je da je bila upucena i da je netko zaista urgirao da se prijava odbaci ) . Mogu se samo nadati da necu postati jos jedna zrtva psihopate koja ce popunit rubriku crne kronike , jer nakon 2,5 godina svakodnevnog maltretitanja mogu svasta ocekivati Kome se jos mogu obratiti , sto zapravo trebam napraviti . Imam li ja ikakva prava u ovoj drzavi .
×