Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

lotusb

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na odgovorima! Platne liste prilažem unazad 3mj, 6mj ili kako? Zaposlen sam za stalno tek od ove godine.
  2. Ne ostavlja bolji dojam osobni dolazak i kajanje od pisane obrane? Na presudu imam pravo žalbe i to onda rješava sud u Zg?
  3. Uhvaćen s 1g trave u Delnicama, živim u Zagrebu. Dobio nakon 2 mjeseca poziv na Prekršajni sud u Delnicama. Mogu li (i kako) tražiti premještaj sudskog postupka u Zagreb? Slabo plaćen posao, živim u vanbračnoj zajednici 3god sa djevojkom i njenim djetetom(ali nisam prijavljen na istu adresu). Moram li vanbračnu zajednicu ovjeriti kod javnog bilježnika i prijaviti se kod njih na adresu da bi na osnovu nje tražio eventualno smanjenje kazne?
×