Jump to content

lud luđi najluiđiji

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ja njoj uplačujem svaki dan skoro od 100 do 1000kn već 4 godine jer se obečala udati za mene kako je nemogu tužiti za prijevaru???
  2. dosuđena alimentacija je bila 1000kn/mj no ja sam njoj uplatio preko 300 tisuča kuna samo da bih mogao vidjeti djete time me ucjenjivala.......nažalost morao sam plačati da bih vidio svoje vlastito dijete... alimentacija je uredno plačena do sada
  3. Pozdrav veseli forumaši, pravnici i svi oni koji odvajaju svoje slobodno vrijeme da bi pomogli nama u neprilici, situacija je slijedeča, živio sam sa ženom u vanbračnoj zajednici 5 godina, s obzirom da sam imao problema sa zakonom, nakon 6 mjeseci po rođenju djeteta smo se "rastali" pred zakonom tako da ona dobije skrbništvo, nagovorila me na jedan način (nebi iznosio javno sram me), da joj uplačujem novac na račun bankovni, što sam ja radio svakodnevno unazad 4 godine u iznosu od 200 do 2000kn tjedno, no taj sam joj novac uplačivao sa svog kladioničarskog računa koji glasi na moje ime i prezime i do jučer sam to radio, a iznos je premašio 300.000,00kn, sada kada sam joj rekao da više neću plačati, ona mi je zabranila vidjeti dijete i seli u inozemstvo, što mogu poduzeti? čitao sam malo zakone s obzirom da je zadnja uplata bila jučer mogu li je tužiti za taj iznos ili kazneno goniti za prevaru? ili to ide u zastaru?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija