Jump to content

Elena99

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

56 pregleda profila
  1. Ausvajs, oferta, dozvola boravka... nazovi to kako hoces. Lepo sam zamolila za odgovor a ovde sam naisla na osudu i ismejavanje, razocarana. Hvala na svim informacijama. Pozdrav
  2. Ja imam radnu vizu, znaci normalno je da sam radila. Meni viza nije istekla, vazi mi do okrobra ove godine, ali me ipak plasi to sto u vizi pored datuma vazenja vize koji je do oktobra stoji 90 dana, koje sam ja prekoracila. Ostala sam duze cekajuci na papirologiju za ausvajs, ali se to oduzilo i moram da se vratim zbog porodjaja. Uostalom videcu sta me ceka kada dodjem na granicu, novcana kazna mi nije problem jedino se plasim zabrane, jer cu automatski izgubiti pravo na dalji rad.
  3. Onda ne znam kako cu da se vratim da radim u Nemacku posto imam ugovor na godinu dana? Koliku kaznu mogu da ocekujem i koliku zabranu i da li je olaksavajuca okolnost to sto sam u 9 mesecu trudnoce i da li mogu da se vadim na to da nisam smela da putujem cesto zbog zdravstvenog stanja?
  4. Pozdrav, imam jedno pitanje u vezi prekoracenka boravka u sengenu. Imam nemacku poslovnu sengensku C vizu koja mi vazi godinu dana ali na vizi pise da ne smem da boravim vise od 90 dana u 6 meseci. Ja sam prekoracila boravak skoro 2 ipo meseca, ako se gleda 6 meseci unazad, odnosno mesec dana od zadnjeg ulaska. Viza mi inace jos uvek vazi. Zanima me sta mogu da ocekujem na granicnom prelazu pri povratku? Da li mogu da dobijem neku zabranu, novcanu kaznu ili sta vec?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija