Jump to content

net96

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. 2013. je banka u zk. upisala zabilježbu ovrhe na obiteljskoj kući pošto je otac ostao bez posla i nije mogao otplaćivati kredit. Nakon ulaska u mirovinu banka se poćela naplaćivati iz njegovih primanja i prije nekoliko mjeseci poslala nagodbu za otplatu kredita. Obzirom da moj otac ne može ispuniti tu nagodbu zanimame da li banka može ovršiti kuću (jedina nekretnina) prema novom oz. Ovršni postupak nije pokrenut. Napomenuo bih da se banka od 2015 naplaćuje iz njegove mirovine te je dug prema banci oko 90000 kuna, a vrijednost kuće je oko 400000 kuna. Hvala na odgovorima.
  2. Hvala na odgovoru, nisam nikada kažnjavan, studiram redovno i nemam prihode osim od rada preko servisa. Jedino me zanima da li se još nešto dobiva doma osim toga pošto sam pročitao ranije na forumu kako šalju na vještačenje.
  3. Uključio bih se u raspravu, prije dva dana su mene i prijatelja uhvatili sa malom količinom droge i mene odveli u policijsku postaju gdje su mi uručili obavijest o podnošenju optužnog prijedloga. Naveli su kako sam posjedovao 0,10 (nisu vagali preda mnom) droge amfetamin i počinio prekršaj prema čl. 3. st. 1. Uručili su mi i obavijest o oduzimanju predmeta (praškaste materije). Nakon nekih 20 minuta su me pustili, nakon što sam potpisao sve što su mi dali. Mene sada zanima koja je daljnja procedura (nisam nikad kažnjavan po tome pitanju) i kakvu presudu mogu očekivati, i što sve šalju na kućnu adresu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija