Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Wex

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Prenamjena garaže u stambeni prostor

    Nalazi se na istoj čestici, sastoji se od ajmo reći dva kata, za gornji piše garaža, a za doljni dio spremište. Znači po Vama se niti jedno niti drugo ni na kakav način niti parcelacijom niti ničim ne može prenamjeniti u stambeni prostor?
  2. Poštovani, Htjeli bi garažu prenamjeniti u stambeni prostor, da li je to ikako moguće obzirom da za to piše zgrada i fizički je odvojeno par metara? Postoji li ikakav način da se ishoduje dokumentacija te da se to odobri? Svugdje čitam da se ne može jer nije vezano uz postojeći stambeni objekat, nikako ne razumijem kako im nije u interesu da se nešto plati, a ne da odbiju prenamjenu kao da je to nešto puno drugačije. Hvala
×