Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Marijan33

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Naknada za pokretninu korištenu kao dokaz

    Auto mi je ukraden , te je nakon 3 godine pronađen zapaljen, nakon što je bio korišten kao prijevozno sredstvo prilikom smaknuća (ubojstva). Sada već 3 godine sluzi kao dokaz, od tada me nitko nije kontaktirao. Hvala na savjetu.
  2. Poštovani, zanimalo bi me dali imam pravo na naknadu od države za automobil koji je u mom vlasništvu, a koristi se kao dokaz već 3 godine. Ako imam šta trebam poduzeti da pokrenem postupak? Unaprijed zahvalan, Marijan
  3. Poštovani, imam pitanje, nalazim se pred razvodom, supruga je nasljedila stan odnosno dobila od svoga oca, za koji ja plačam kredit4 godine ukupno se otplačuje 10 godina, a prvih 6 sam sudužnik bio sada sam dužnik, stan je na hipoteku. Koja su moja prava, nakon razvoda? Unaprijed zahvalan!
×