Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

ive223

Korisnik
  • Broj objava

    1
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani ako mi tko može pomoći, prijatelj mi je bio na kontrolnom zdravstvenom pregledu na koji ga je je poslala firma i dobio je potvrdu da je u potpunosti zdrav unatoč bolovima u leđima. Nakon 10 dana otišao je svom lječniku opće prakse koji mu je na temelju urina ( pretraga koju su mu obavili i na sistematskom )propisao ultrazvuk gdje su našli tumor veličine 10 cm na bubregu, radi kojega su mu morali ukloniti bubreg. Njega zanima da li ima pravo tužiti ordinaciju koja mu je obavila sistematski. unaprijed vam hvala
×