Jump to content

Marinica0709

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ne mora proci 9mjeseci izmedju koristenja novcane naknade? Znam da trebam imati staza 9mjeseci, al me brinulo to sto sam ju vec koristila period od 23.07. 2018 do ne sjecam se tocno kojeg datuma u 10om mjesecu 2018. prije nego sam startala na ovom radnom mjestu.
  2. Poštovani, Zanima me da li istekom ugovora na određeno imam pravo na novčanu naknadu? Bila sam u radnom odnosu od 14.09.2016 do 22.07.2018 te sam nakon toga imala prekid gdje sam primala novčanu naknadu. Od 01.11.2018 sam ponovo zaposlena ali se vjerojatno ugovor nece produziti zbog zatvaranja obrta. Da li imam uvjete za ponovno primanje novčane naknade? Hvala!
  3. Mene samo brine taj dio s ponudjenim novim radnim mjestom ali u Rijeci.. Ja to ak odbijem, kak burza gleda na to? Mislim ni necu prihvatiti kad je takva lokacija. Bila sam na burzi, oni su me uputili u pravnu kliniku jer zena ne zna reci. A u pravnoj se nitko ne javlja jer primaju samo hitne slucajeve. Hvala na odgovorima, nadam se da bude nesto ipak od toga.
  4. Postovani, Zanima me da li s otkazom s izmjenjenom ponudom ugovora o radu imam pravo na naknadu s burze? Napisali su mi u tom novom ugovoru da mi otkazni rok pocinje teci ako ne prihvatim posao u Rijeci (napomena radim u Velikoj Gorici i taj ducan se zatvara). Ali mene brine ako ja odbijem taj posao u Rijeci- sto je izgledno jer niti imam smjestaj tamo a i obitelj (muz i dijete) su mi tu u Gorici, da li gubim iz tog razloga pravo na naknadu jer kakti odbijam posao? Da li se moze nekako drugacije to napisati, znam da su mogli jednostavno staviti Poslovno uvjetovani otkaz, al ovim se ogradjuju da ih ne tuzim ili slicno pa kao ponudili su mi posao.. To mi je jasno sve, samo me eto brine taj dio gdje pise ta ponuda za Rijeku sto stvarno ne mogu prihvatiti.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija