Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Marinica0709

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Otkaz s ponudom izmjenjenog ugovora o radu

    Mene samo brine taj dio s ponudjenim novim radnim mjestom ali u Rijeci.. Ja to ak odbijem, kak burza gleda na to? Mislim ni necu prihvatiti kad je takva lokacija. Bila sam na burzi, oni su me uputili u pravnu kliniku jer zena ne zna reci. A u pravnoj se nitko ne javlja jer primaju samo hitne slucajeve. Hvala na odgovorima, nadam se da bude nesto ipak od toga.
  2. Postovani, Zanima me da li s otkazom s izmjenjenom ponudom ugovora o radu imam pravo na naknadu s burze? Napisali su mi u tom novom ugovoru da mi otkazni rok pocinje teci ako ne prihvatim posao u Rijeci (napomena radim u Velikoj Gorici i taj ducan se zatvara). Ali mene brine ako ja odbijem taj posao u Rijeci- sto je izgledno jer niti imam smjestaj tamo a i obitelj (muz i dijete) su mi tu u Gorici, da li gubim iz tog razloga pravo na naknadu jer kakti odbijam posao? Da li se moze nekako drugacije to napisati, znam da su mogli jednostavno staviti Poslovno uvjetovani otkaz, al ovim se ogradjuju da ih ne tuzim ili slicno pa kao ponudili su mi posao.. To mi je jasno sve, samo me eto brine taj dio gdje pise ta ponuda za Rijeku sto stvarno ne mogu prihvatiti.
×