Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Yahoo1990

Korisnik
 • Broj objava

  2
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Odluka o kupnji kuce

  Ako bi on mene tužio, kao sto je prodavača kuće. A kuca je legalizirana poslije presude. Ako je legalizirana dali onda vrijedi presuda da se mora kuca rušiti? Taj gospodin je odkad je kupio zemljiste u inozemstvu i nije se vraćao nikada. Znaci sudski ako se drugačije neda dogovoriti oko kuće odn. Okućnice
 2. Odluka o kupnji kuce

  Planiram kupiti jednu kuću, ta kuća mi puno znaci pa evo zbog toga i pisem. Priča ide ovako: kuća je na prodaju, koja 20 posto stoji na građevinskom zemljištu, a ostalih 80 posto na tuđem zemljištu. Spor se vodio oko kuće i na kraju je presuđeno da se kuća mora rušiti, znaci tih 80 posto.kuca je legalizirana sa strane prodavača kuće. gospodin koji je tužio prodavača kuće , ne zeli prodati zemljište ili cijeni po jako visokoj cijeni i ne zeli procjenitelja iako nije od kupnje tog zemljišta uložio ni lipe, znaci kupljeno i pušteno. Ja sada imam pitanje ako bi ta kuća bila kupljena jel on može dobiti spor ako bi tužio mene iako ga nije bilo vise od 20 god. Može li se riješiti stvar sudski ili
×