Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

euphoria02

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Prijava na nižu stručnu spremu od potrebna

    U Ugovoru o radu ne pise nista vezano za strucnu spremu. Imate pravo, sad sam isla na e- gradani i tamo u rubrici stvarna stručna sprema piše VSS, a u potrebna stručna sprema SSS.
  2. Postovani, u sadašnjoj firmi sam 10 godina. Prilikom zapošljavanja uvjet za primitak u radni odnos je bio VSS koju i imam. Prijavila sam se na natječaj u drugu firmu gdje jd jedan od uvjeta bio i 5 godina radnog iskustva. Obzirom da su tražili ispis staža sa HZMO, a ne sa e-građani ispostavilo se da me sadašnji poslodavac prijavio na određeno ( rad na određeno je trajao samo 6 mjeseci za vrijeme pripravničkog staža ) i na radno mjesto za koje je potrebna SSS iako je uvjet bila upravo VSS. Dakle, ovih 10 godina imam odradenih u SSS te time ne zadovoljam uvjete natječaja. Molim pomoć što mi je dalje činiti jer sam ostala šokirana! Hvala
×