Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

MsBourne

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Pravno savjetovanje proslo bez savjeta

  Ukoliko postoji zastita potrosaca u odnosu na sve subjekte u obaveznim odnosima, zasto i odvjetnici ne spadaju u to? Dakle, usluga nije pruzena i posao nije obavljen ili je obavljen nekvalitetno. U svakom drugom odnosu (banaliziram - usluga ciscenja stubista, gdje je pola stubista samo pometeno a na racunu je iskazano i metenje, i dubinsko ciscenje strojem i kemijskim sredstvima), postoji nacin reklamacije, storniranje racuna, naknada, umanjenje iznosa itd. samo kod odvjetnika se placa vrijeme za ispijanje kave i tri povrsne recenice na mail. Da li je za ovakve situacije moguce traziti misljenje odvjetnicke komore?
 2. cijena za konzultaciju s odvjetnikom

  Moze li mi netko pojasniti odvjetnicke tarife i kada se one naplacuju? Dakle, konzultacija je placena (ovih 500kn spomenutih u odgovorima iznad), od odvjetnika je zatrazeno da utvrdi tocan iznos dugovanja prema drustvu XY, jer je odredjen niz godina dug otplacivan. Nakon godinu dana, dobijem samo proslijedjen odgovor odvjetnickog drustva koje zastupa drustvo XY iz kojeg se vidi stanje pocetnog dugovanja i kamata za isto, bez evidentirane iti jedne uplate - dakle, trazena informacija nije tocna. (zadatak nije ispunjen) Koliko kosta takva odvjetnicka usluga? Obzirom da mi je odvjetnik od kojeg sam trazila info i dala punomoc, samo proslijedio odgovor odvjetnickog drustva bez dokumentacije i informacije o koracima koje je on poduzeo. Hvala na odgovoru!
 3. Trazim odvjetnika za potraznju dokumenta iz MUPa

  Mozete traziti preko odvjetnika ali tu vam moze pomoci i privatni detektiv, tako da vam prikupi sve dokazne materijale potrebne za postupak. Ukoliko je postupak u tijeku, a navedeni iskaz sluzi kao dokaz u postupku, tada isti mozete naci i u spisu na sudu gdje se postupak vodi.
×