Jump to content

uhljeb

Korisnik
  • Broj objava

    55
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je uhljeb objavio

  1. Nadam se da nece ni to biti. Vama jos jednom hvala na pomoci.
  2. Evo ljudi, 10ak min je trajalo. Rekli su da se vidi da sam dobar decko i dobio sam uvjetnu 6mj na godinj dana. Rekao sam da nisam uzeo taj iznos, ali sam ga na kraju ajmk rec priznao jer zelim da se to rjesi sto prije i da mi se neds natezat.. sto se tice sudskih troskova to mi nisu nidta spominjali, nadam se da necu morati placati...
  3. Nadam se, pozlatile vam se rijeci. Isto tako se nadam da to nece toliko dugo trajati... hvala vam od srca jos jednom. Ako ima jos nesto na sto da pripazim ili nekakav savijet, slobodno napisite.
  4. Možda ako priznam samo pola, pa budu išli u daljnju istragu?
  5. U redu. Drzat cu se svoje price pa sta bude. Nadam se da ce to sve zavrsit na tom jednom rocistu.
  6. U redu, hvala jos jednom. Jos jedno pitanje i necu vas vise daviti. Hoce biti glupo s moje strane ako kazem da sam ustedio, eventualno posudio svih 2800€ u slucaju da me osude na taj iznos. Ili jednostavno da imam taj novac, ne vjerujem da ce me pitat od kud mi. Cisto da im dam do znanja da mogu odmah taj isti dan poslati oštećenoj. Hvala.
  7. Shvacam, ali muci me to sto cu priznati samo ono sto je zapravo bilo, a to je da sam uzeo 1400€ pa da me nece daviti i tjerati na neki nacin i/ili s pomocu trikova da priznam svih 2800€ Ili da me zastrašuju sa kaznama. Na koji način da tražim uvjetnu kaznu?
  8. Hvala vam G-man jos jednom. Malo me strah što se više taj sud bliži, sam, bez odvjetnika. Nadam se da necu morati plaćati nikakve troskove. Da li imate jos kakav savijet sto da kazem da sto povoljnije prođem? Ne znam kako da se nagodim sa DO.. Vjerovatno ce me izresetati aa svacim...
  9. U redu ljudeki. Hvala vam jos jednom. Jel mi mozete reci i ako recimo bude uvjetna kazna, da li cu se ja moci normalno zaposlit, hoce to poslodavac moci vidjet? Hvala vam puno!
  10. Shvacam, da. Onda mi je najbolje da ni ne uzimam odvjetnika, jer koliko sam skuzio samo pricaju bajke da izmuzu novac. Svakako necu priznat svih 2800€ a 1400€ ce joj biti uplaćeno prije ročišta, pa se nadam da ce sve biti dobro. Iako predpostavljam da cu biti okrivljen za 2800€.
  11. Ispricavam se, necu vise. Ne znam s kime da razgovaram, izgubljen sam. 😔
  12. Hvala na odgovoru. Radi se o novcu i nicemu drugom. Ja sam mislio priznati svih 2800 i platiti joj prije rocista, no ne znam sta da napravim. A opet s druge strane ako ne priznam nesto sto nisam napravio, sako cu se navlacit po sudu. Nisam uzeo odvjetnika cak ni od drzave. A i nisam bas u financijskoj situaciji. Sto mislite koliku kaznu bih mogao dobiti? Nikad nisam imao posla sa policijom i sudovima. To kazneno djelo sam pocinio sa 20 godina.
  13. Pozdrav, opet ja. Naime pocinio sam produljeno djelo teske krađe na sezoni dok sam radio koristeci se kljucevima od soba. Bila je jedna zena koja me je maltretirala pa sam to izkoristio da joj se osvetim, nazalost, i time ju otuđio za oko 1400€. Ona mene tereti za 2800€. Mene sada zanima posto imam raspravu za 3 tjedna u Puli i sudi mi se kao punoljetnom maloljetniku i mene zanima da li da priznam nesto sto nisam ucinio i da joj uplatim sav taj novac prije rocista ili da se natežem na sudu moja riječ protiv njene. Sto da radim, Hvala vam!
  14. Pozdrav od mene opet. Zaboravio sam napisati da mene ta gospođa tereti za 2800€, no ja sam uzeo 9600kn ( izmedu 1300-1500€ ) sto sam i rekao na policiji..Mene sada zanima da li da ja ipak priznam nesto sto nisam ucinio i da uplatim sav taj novac da to rjesim ili da se ' naganjam ' dalje na sudu. Trebao bih iskren savijet. Hvala vam ljudi..
  15. Bok svima i ispricavam se ako vec ima slicna tema. Naime imao sam par mobitela na predplatu i sve mi je sjelo na finu. Cca 4-5 ovrha i oko 22000kn. Mene sad zanima jel bolje da platim sve direktno fini ili da zovem ovrhovoditelja po ovrhovoditelja i da to tako platim? Pitam iz razloga jer sam negdje procitao da Fina ima velike naknade pa mi treba savijet. Hvala vam od srca.
  16. Nitko nije ni rekao da necu ici na raspravu i da se ne odazivam. Oni to vec znaju, a moja rodbina prima poštu. Hvala
  17. U redu, hocu. Ja cu vas izvjestit nakon zavrsenog rocista pa da vidimo jesmo bili u pravu. Hvala vam svima od srca.
  18. Imam na instagramu jedino razgovor s tom ženom i par slika kako sam joj poslao novac, ali ja cu svakako na internet banci napravit slike da sam uplatio i isprintat cu i njima pokazati. Tako cu i napraviti, pa šta bude. Hvala vam puno.
  19. Pa i ja isto to mislim, da. A de mi recite hoće to ročište trajati par sati ili? Nisam nikad bio na suđenjima pa nemam pojma kako da se postavim, malo me strah.... Znaci vi isto mislite da cu najvjv dobit uvjetnu kaznu? Vama hvala puno od srca na svim odgovorima, vidim da se jako trudite na ovom forumu. Puni pomazete ljudima, svaka vam cast. Hvala vam.
  20. Isto da nadodam bit cu 100% u mogucnosti prije zakazanog prvog rocista nadoknaditi svih 2800€ sto ja mislim da ce mi puno pomoci. Rsdi se o produljenom djelu teške krađe. Bio sam tamo zaposlen i imao sam kljuc i pristup svim sobama...
  21. U redu, hvala vam. Što mislite kolike su mi šanse da dobijem uvjetnu?
  22. Pozdrav svima i ispričavam se ako će post biti duži. Naime sa svojih (tada) napunjenih 20 godina počinio sam jedno produljeno djelo teške krađe. Radi se o tome da sam tada bio sezonski radnik u hotelu u 3-4 navrata ukrao ženi svotu od oko 1200-1300€ ( nitko me nije vidio, a kamera tamo nema ) Ona me tereti za svotu od 2800€ za koju sam ja rekao na ispitivanju da nisam uzeo, no to je moja rijec protiv njene. Oštećena me nije privatno tužila. ( Ona ne zivi u Hrvatskoj ) Eh sad, ja sam sve policiji priznao i počeo sam joj odplaćivati dug gdje sam joj vec isplatio oko 700-800€ no do kraja ove godine ce joj biti placeno svih 2800€. Oštećenu sam osobno kontaktirao internetakim putem gdje smo se dogovorili da joj do kraja ove godine moram sve isplatit i gdje sam joj se uz put ispricao. Imam zakazano prvo ročište u Puli za 2mj i mene sada zanima kako da se postavim, što me čeka i da li mi mozete dati kakav savijet? posto nisam uzeo odvjetnika, jer nisam bas u dobrom financijskom stanju, a od drzave nisam htio uzimati jer nisam bas tada bio upućen u zakone i ostalo. Inace 5mj nakon pocinjenog dijela sam odselio iz Hrvatske zbog posla i brzeg rjesavanja problema, ali planiram se vratiti natrag u Hrvatsku cim joj sve isplatim. Da li mi moze ublaziti kaznu to sto sam imao uzasno djetinjstvo u kojem sam trpio teror oca koji je pio i maltretirao majku? Naravno pokajat cu se i stvarno mi je zao... Isto tako u među vremenu sam se zaručio i planiram zajednicki zivot sa svojom već sad zaručnicom. Nikada prije nisam bio kažnjavan, privođen niti slično. Cak sam procitao na internetu da je dosta njih tek nakon 4-5-6 koje kakvih krađi i nakon uvjetnih osuda, osuđeno na bezuvijetno... Kakva su iskustva i u praksi? Svaka pomoc bi mi dobro dosla. Da li su velike sanse da budem samo uvjetno osuđen i da li bih ikako mogao rjesiti da ne placam sudske troskove, jer nisam u dobroj financijskoj situaciji. Tko god da ovo procita, puno se zahvaljujem unaprijed....
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija