Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Branka Kos

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Voznja automobila stranih tablica

  Hvala vam puno.
 2. Voznja automobila stranih tablica

  Hvala vam puno na odgovoru.sutra krecem da prijavim boravak u njemackoj i sa tom potvrdom u hr.da prijavim odlazak u njemacku.puno ste mi pomogli.jos jedamput puno hvala.
 3. Voznja automobila stranih tablica

  Hvala na odgovoru.i jos jedno pitanje imam.ako prijavim boravak u njemackoj smijem li onda vozit njegov auto sa njemackim tablicama u njemackoj i hrvatskoj.unaprjed zahvaljujem
 4. Suprug mi je uredno prijavljen u Njemackoj i ima auto isto tako prijavljen ovdje.ja dolazim kod njega na dva tjedna pa se vratim u hr.na dva tjedna.smijem li ja voziti njegov auto ovdje u njemackoj .i otici u hrvatsku i opet se vratiti.ako nesmijem sto moram uciniti da bih smjela voziti njegov auto.
×