Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

pametna_glava

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Prijava tražbina u stečajnom postupku

  bruto iznos i kamate do dana otvaranja stečajnog postupka.
 2. AORT - isplata plaće, stečaj tvrtke

  zbog odugovlačenja Trgovačkog suda prošao Vam je rok za "zaštićeno razdoblje". Taj rok je ranije bio samo tri mjeseca ali je u srpnju donijet novi zakon i upravo iz tog razloga sporosti pravosuđa rok je produljen na šest mjeseci.
 3. AORT - isplata plaće, stečaj tvrtke

  Naveli ste da je inspektorica došla u firmu i izdala rješenje o privremenoj blokadi računa. Sve to je napravljeno sukladno Zakonu o osiguranju radničkih tražbina NN 70/17. Kako poslodavac nije podnio zahtjev FINA-i za blokadu svog računa u korist neisplaćene plaće radnika niti zahtijev Agenciji tako Agencija za osiguranje radničkih tražbina (AORT) nije mogla postupati i poslodavac je završio u stečaju http://www.aort.hr/osiguranje-trazbina-u-slucaju-blokade-racuna-poslodavca/ . Kako je Vama radni odnos prestao prije šest mjeseci od otvaranja stečajnoga postupka http://www.aort.hr/osiguranje-trazbina-u-slucaju-stecaja-poslodavca/ Vi nažalost ne možete ostvariti prava pred Agencijom nego možete prijaviti svoju tražbinu stečajnom upravitelju i nadati se da poslodavac ipak ima neke imovine prodajom koje bi se mogla isplatiti plaća radnicima.
×