Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

theodor1

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Bnet nije poslao niti jedan račun od 2011te

    nisam trazio nista nikakvo preseljenje imao sam tad 19 godina i bolila me briga. niti sam trazio raskid ugovora. A imam u policiji prebivalište valjano vec 9 godina
  2. Dok sam živio u Osijeku sam potpisao ugovor za Bnet internet na dvije godine. To je bilo 2011te. Internet sam koristio samo 3 mjeseca te sam se odselio i više nikad nisam platio niti jedan račun.. Kako imam dosta ovrha i blokiran sam već 8 godina s dugom sada nešto manjim od 16 000kn, sjetio sam se te pretplate. Nije mi jasno zašto mi nikad nije došao niti jedan račun nakon selidbe iako Bnet posjeduje moj oib gdje lijepo piše koja mi je adresa, zašto nije od javnog bilježnika kao i za ostale usluge koje imam nije ni došao prijedlog o ovrsi niti išta slično nego od 2011te to samo stoji i nitko mi ništa ne šalje. Čak mi ni od plaće ne skida za bnet.Danas sam nazvao bnet rekli su mi da kontaktiram to odvjetničko društvo koje radi s Bnetom, ali ne znam da li da ih uopće kontaktiram ili ne i što da radim jer već 7 godina to stoji i nemam pojma o stanju
×