Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Malkblood

Korisnik
  • Broj objava

    1
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dobar dan svima! Isprike na otvaranju nove teme, ali nisam pronašla niti jednu temu koja bi približno odgovarala mojoj situaciji. Naime, tražim novi stan i pronađem stan, ali vlasnik stana nije porezni obveznik u RH, jer čovjek živi i radi u Njemačkoj, no ima 2 stana u Zagrebu koje iznajmljuje, pa me zanima je li unatoč tome moguća prijava na poreznu, ili ipak moram tražiti dalje? Na poreznoj su sad godišnji, pa mi se zbilja ne da šetat amo-tamo da doznam informacije i netko mi je savjetovao da se javim ovdje, pa će mi možda netko dati pouzdan odgovor. Hvala unaprijed!
×