Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

groblje

Korisnik
  • Broj objava

    1
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kad je groblje susjed!!!

    Imam problem sa susjedima (groblje). To je staro groblje koje se proširuje. Znam da po zakonu moraju ostaviti dio zelene površine uz među ali oni već godinu dana rade na proširenju bez ikakvih oznaka o gradnji, investitoru i ostalih što bi trebalo biti ako je gradilište. Na međi koja bi trebala biti zelena površina imaju odlagalište građevinskog materijala i mrtvačkih kola. Da li oni to sve smiju? Da li mrtvačka kola smiju biti spakirana (omotana najlonom) 2 metra od moje ograde? Koliko vremena oni to mogu/ako mogu držati to tako devastitano? Kome i na koji način se mogu žaliti za ovo jer u općini nitko ništa ne poduzima? Imaju plan o prostornom uređenju po kojem se jasno vidi koliki je prostor predviđen za zeleni površinu i koje zelenilo će se posaditi.
×