Jump to content

Adela1987

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Adela1987

    ?????

    zašto ste mi maknuli raspravu moju s postavljenim novim pitanjem???
  2. A SAMO JOŠ JEDNO PITANJE. DA LI POSTOJI IKAKVA ZASTARA ILI DA LI SE MOŽEMO ŽALITI NA TO DA JE MOŽDA PREKASNO NAKON TOLIKO GODINA, EJR NAM JE MAJKA UMRLA JOŠ 2000. GODINE?
  3. Ali mene samo zanima da li oni ikako mogu pričekati a ne odjednom su poslali ovrhu a mi nemamo nikakvog ugovora o krediti niti ništa da smo naslijedili ikakav dug.da li za to treba biti posebna ostavinska rasprava. i što to nije malo prekasno da se nakon skoro 4 godine od završetka kredita sjete poslati ovrhu? Da li mi imamo pravo sad na neko vrijeme da to sve provjerimo i pregledamo?
  4. molim Vas za savjet. Sestra i ja smo imale 12 godina kada nam je mama umrla, 2000.godine.Tek sada nam je od Privredne banke Zagreb došla ovrha za kredit koji je odobren 1999.godine i trebao je biti otplaćen 2004.g.Međutim mi nismo znale za taj kredit niti smo dobivale ikakve opomene ili obavijesti, znači tri godine su prošle bez ičega. A kao dokaz ovrsi su naveli Riješenje o ostavinskoj raspravi gdje nasljeđujemo samo auto, skuter i tekući račun u ZABI. Oni nas sad traže da u roku 8 dana podmirim cijeli dug pošto sam počela raditi, a akamate su se nakupile tokom godina. pa bih htjela Vas pitati za savjet kako mogu to riješiti da dobijemo samo dug bez kamata ili na rate ili slično, jer taj kredit da smo odma znali za njega bi ga netko i otplatio. Molim brzi odgovor jer imamo još malo vremena... LP,
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija