Jump to content

Milovan1210

Korisnik
 • Broj objava

  15
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Tako je majka je zak nasljednik,ali jel je odvjetnik smio temeljem izravne naplate fina koje je iz 2016.god od pok oca ovršiti majku i blokirati joj račun bez odluke suda,rješenja jel sud određuje ovrhu a ne odvjetnik?,jel majka nije ništa od suda dobila nego samo od odvjetnika.
 2. Prijedlog za obnovu parničnog postupka

  U ovom slucaju smatram da je sudski vještak svjesno dao lažan iskaz i napisao ga u svom nalazu i mišljenju i ostao kod svoje izjave datoj na glavnoj raspravi tako da nije nesavjesno.Također sud drugog stupnja je utvrdio da je nalaz u cijelosti za zakonom i prihvatio ga kao i sud 1 stupnja.nisam vičan puno pravnom zakonu ali borit cu se do kraja jel ovo nema ni malo smisla i potpuno je kontradiktorno svemu..ako odbije se nadam se da ce ustavna tužba pobiti sve to.
 3. Prijedlog za obnovu parničnog postupka

  Ruby to je nemoguce jel je sudski vjestak umro,zar sudu nije dovoljno da vrati predmet na ponovno suđenje jel njegov nalaz i misljenje u kojem lazno navodi i zapisnik o ocevidu koji dokazuje njegov lazan iskaz u nalazu,obračun štete po običnom djelatniku hr šuma koji nije zakonom bio ovlašten napraviti obračun i očevid hr šum koji nikada nije bio,te presuda koja je utemeljena na istom nalazu,te presuda županijskog suda koji također iznosi lazne navode u smislu odbijanja zalbe i potvrđivanje presude utemeljene na istim ? Ovdje gore na slikama sve jasno dokazno pise.šta ucinti?
 4. Dobar dan.Podnio sam prijedlog za obnovu postupka na temelju članka 421 st 1 točke 4,5,6,7,10 ZPPa.Sud mi je dostavio riješenje kojem me traži da u roku 8 dana nadopunim prijedlog i da dostavim pravomoćne presude iz kojih proizlazi da se odluka suda temelji na lažnom iskazu svjedoka, sudskog vještaka da se temelji na ispravama koje su krivotvorene,ili u kojoj je ovjeren neistinit sadržaj itd sad me zanima dali se to odnosi na pravomocnu presudu zbog koje sam podnio prijedlog ili šta drugo? Hvala Citiraj ovo
 5. Dobro večer,molim ako netko ima primjer word ili pdf kako sastaviti zahtjev VSRH za obnovu postupka.hvala
 6. Dvije pravomocne presude za isti postupak

  Evo presuda Dali je to zakonito??bio Sam I na sudu kod zamjenice predsjednice suda I njima nisu jasne presude Cekaju spis pa da vide o cemu se radi
 7. Dvije pravomocne presude za isti postupak

  Evo kako je navedeno u zalbi ali mene zanima Dali je sud smio donesti drugu optuzujucu presudu mom ocu a u prvoj je bio oslobodjen optuzbe?? I to pravomocno obadvije
 8. Dvije pravomocne presude za isti postupak

  Da odvjetnik je sastavio Zalbu zupaniskom sudu na tu ovrhu I naveo da fina nema pravo na temelju takve isprave provoditi ovrhu I da mama odgovara do nasljeďene imovine koja je vrlo mala u odnosu na traďbinu tužitelja.. Dali je sud smio napraviti dvije pravomocne preside,znaci presuda zbog ogluhe je pravomocna Ako nema zalbe ??
 9. Dobar dan molim pomoć.. Ovako pokojni otac išao je susjedu pomoći rušiti drva u šumu za koju je tvrdio da je njegova otac je narušio drva i dovezao ih susjedu ispilio mu ih jel čovjek je bio socijalni slučaj I nitko mu nije htio pomocii I jel bi se zmrznuo jel nije imao drva niti struje u kuci I pomogao mu bez da je materijalnu korist ostvario. da bi nakon3. tjedna došao covijek koji je tvrdio šumu 2007g od susjedove majke i podigao kaznenu prijavu protiv mog oca DO i otac je bio oslobođen da krao nego postupao po nalogu susjeda.podignuta je tuzba protiv susjeda I oca I u prvoj presudi je pokojni otac prvooptuženi bio oslobođen optužbe krađe drva i pobio je tuzenikov zahtjev drugooptuženi nije radio žalbu i donesena je presuda zbog ogluhe i drugooptuženom je bilo naloženo da plati štetu tužitelju 2012godine.nakon te presude drugooptuzeni čovjek je umro i sud je pokrenuo ponovni postupak protiv mog oca i donio drugu presudu za isti postupak u kojoj nalaže mom pokojnom ocu da plati istu štetu tužitelju i pokojni otac je radio žalbu u kojoj je tražio grafolosko vještačenje potpisa ugovora jel tužitelj tvrdi da ju je kupio 2007 sto nije tocno kupio ju je 2009 I pokazao kao dokaz ugovor iz 2009g i da ga se oslobodi tužbe jel je radio kao najamni radnik po nalogu susjeda što je i susjed izjavio na sudu ali ništa nisu razmotrili ju žalbi koja mu je odbijena i presuda je postala pravomoćna 2016g otac se razbolio 2017 od karcinoma pluća i nije mogao ići dalje za time i za umro je u drugom mjesecu ove godine.dali je sud smio napraviti takvo šta??nakon ostavinske rasprave tuziteljeva odvjetnica je napravila ovrhu na kuću zemlju i blokirala račun mami kao zakonskoj nasljednici.kako dalje ima li pravni lijekova za to.
×