Jump to content

Leona77

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim pomoc, Dali se zid terase smatra zajednickim dijelom zgrade. Naime taj zid susjedove terase je zajednicki zid sa jednom sobom u mom stanu. Fasada na terasi je napukla i meni zid u sobi vlaži do neizdržljivosti. Susjed smatra da se taj zid, odnosno fasadu na zidu treba popraviti sredstvima iz pricuve, dok ja smatram da je on sam dužan popraviti taj dio fasade jer je terasa njegova. Zanima me dali se taj dio zida i fasade smatra zajedničkom dijelom zgrade i što ja mogu poduzeti da se zid popravi. Zahvaljujem na odgovoru.
  2. Odvjetnik je provjerio kod suca koji nije pokrenuo nikakvu novu tjeralicu to je ona uvijek ista, zašto nije obustavljena, dali je moguće da je došlo do neke pogreške.
  3. Leona77

    Tjeralica

    Dali mi netko može odgovoriti na pitanje kako saznati dali je protiv meni bliske osobe pokrenuta tjeralica, naime bila je aktivna prije mjesec dana ali je ukinuta na sudskom ročištu 29.06. Kako odvjetnik kaže sudad svojim rješenjem ukida tjeralicu i šalje u nadležnu policijsku postaju. Nakon nekog vremena saznajemo da je ta tjeralica još aktualna i policija traži osobu. Kako saznati zašto je to tako, zahvaljujem na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija