Jump to content

SakiCro

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pričekat ću sa uplatama još 10-15 dana da vidim hoće li roditelji biti u mogućnosti preuzeti rješenje pa da vidim kakva su potraživanja. Jer ne bih se htio dovesti u situaciju da nešto moram "pod hitno" uplatiti. Puno ste mi pomogli sa svim ovim informacijama. Ako budem imao kakvih dodatnih nejasnoća budem Vam se ovdje obratio. Srdaćan pozdrav i ugodna noć.
  2. ah, nisam uplatio nikakva sredstva od kad su mi raskinuli ugovor o kreditu jer nisam bio siguran na koji racun uplacivati. Rjesenje o ovrsi cu podici krajem Rujna kod odvjetnika ako to bude moguće ili će ga roditelji preuzeti ako bude moguće. Iskreno, u mogucnosti sam placati 70% vise od iznosa anuiteta po ugovoru koji je raskinut, tako da me najvise brine iznos kamate.
  3. Borbena7, na neki nacin ste me oraspolozili sa svim ovi informacijama. Sada mi je samo provjeriti sta ce doći poštom i ja nastavljam sa uplatama, ovaj put ubrzanim. hvala Vam od srca Jos jedno pitanje ako mozda znate odgovor, Ide li kamata nakon sto odvjetnicko drustvo pokrene ovrhu? ili mi iznos duga ostaje isti?
  4. postupak je vec pokrenut jer je postar vec pokusao dostaviti rijesenje o ovrsi ali roditelji nisu mogli preuzeti. i hvala Vam puno na informacijama. dodao bih samo da mi je ovlastena osoba iz banke navela kako u mom slucaju ako nemam nekretnina da ja i dalje mogu uplacivati sredstva u iznosima koji meni odgovaraju, no tu cu se morati raspitati na koji broj uplate odnosno ostaje li isti. ako imate kakav dodatan savjet dobro ce doći..
  5. nisam se dobro izjasnio. Prebivaliste mi je adresa mojih roditelja a boravak u inozemstvu jos nisam prijavo. Kakva je onda procedura ako nemam nikave nekretnine za prisilnu naplatu? hocu li morati na sudenje ili nesto takvo? zabrinut sam sad kad je kasno za popravak. zahvljujem na odgovoru.
  6. poštovani, boravim u inozemstvu i nisam placao rate kradita uredno niti nakon što je pokrenuta ovrha preko FINA-e, te mi je nakon nekog vremena raskinut ugovor o kreditu. Kontaktirao sam banku i receno mi je da je kredit u potpunosti naplacen te da se pokrece ovrha i prisilno potraživanje ya podmirenje duga preko odvjetnika. ??? Buduci da nemam nikakve nekretnine, bankovni racun je blokiran, nemam ni otvorene stednje... a vodim se da boravim sa roditeljima, može li se teretit nekretnine i racuni mojih roditelja? Takoder, ako znate hocu li biti u mogucnosti za nekakav dogovor oko placanja duga?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija