Jump to content

Nata3580

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

205 pregleda profila
  1. Nata3580

    Krađa

    Ako je manje do 1.000 kuna to je novcana ili zatvorska kazna?
  2. Nata3580

    Krađa

    On kaze da on nije kriv za to sto ga sumnjice, mozda je nesto ukrao ali ne te cifre za koju tvrde.
  3. Nata3580

    Krađa

    Decko mi odraduje kaznu od 6 mjeseci u vukomercu. Uskoro bi trebo izaci no dobio je od policije da je osumnjicen za kradu u bipi i da je istraga u tijeku i da ga terete za kradu od par tisuca kuna. On tvrdi da je mozda nesto ukrao al da nije nista skupo i da nije kriv za to sto ga sumnjice. Kazu da imaju kamere koje dokazuju ali ako kaze da nije to napravio pa sumnjam da imaju to na kamerama. S obzirom da vec ima neke novcane kazne za takva djela zanima me mogu li nekako “dokazati” da je napravio to ako nije i kakvu kaznu moze ocekivati?
  4. Nata3580

    Vukomerec

    Decko mi je na odsluzivanju kazne od 4 Mjeseca otisao u remetinec. Nakon tjedan dana prebacili su ga u vukomerec. No ja neznam nista o vukomercu kakav je to zatvor, jeli to dobro ili lose? Kakve posjete ima i kada
  5. Hvala. Neznam jeli ista sutkinja na presudi kao i ona koja je bila dezurna za odredivanje istraznog zatvora.. nema prije nikakvih kaznenih djela osim tog jednog, nikad po domovima nit je problematican do sad bio. Neznam jel se ubraja istrazni zatvor ako dobije kaznu zatvora?
  6. Nata3580

    Kazna..?

    Zbog krađe i svade sa zastitarom dobio uvjetnu na 8 mj zatvora.. nakon godinu dana provalio u kiosk i uhvacen malo dalje od mjesta djela. Odredili mu istrazni zatvor mjesec dana no nakon 15 dana izrekli jos 30 dana. Ima 22 godine i to je drugo djelo koje je napravio. Zanima me jel neko mozda ima ideju sta moze biti dalje, sto bi mogao dobit i kakve ima prednosti, jer hrvatsko pravosudje nedaje nikakve smjernice a mi nismo upuceni u te stvari.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija