Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Iverica

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Ugovor o najmu s obrtom?

  Hvala na odgovorima Spitfire i Ruby! Znate li možda da li onda sklapam ugovor sa obrtom (pa navodim odgovornu osobu) ili?
 2. Ugovor o najmu s obrtom?

  Poštovani, molim pomoć. Budući najmoprimac predlaže da napravimo ugovor između njega odn. njegovog obrta i mene kao fizičke osobe. Budući da nemam uopće ideju što bi to za mene značilo a želim izaći u susret, lijepo molim vaše saznanje. Prvo, nisam sigurna niti da li bi u tom slučaju druga strana bila on uz navođenje obrta ili samo obrt (i da li je obrt pravni subjekt ili fizički sa dodanim ovlastima. Plaćam li porez jednako kao da je s druge strane fiz. osoba,.. Zapravo sam apsolutno neupućena pa nisam sigurna što sve pitati. Hvala unaprijed na razumijevanju i uvidu.
 3. U procesu sam iznajmljivanja stana dvjema osobama pa nisam sigurna trebam li sklopiti ugovor samo s jednom curom ili s obje (jedan ugovor, kao najmoprimce navesti obje), obzirom da su studentice-cimerice. Rado bi da podijele obvezu, ali nisam ni sama pametna pa molim savjet.
×