Jump to content

jerkicaaa

Korisnik
  • Broj objava

    1
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

120 pregleda profila
  1. Poštovani, ljubazno bih Vas molila za savjet vezano za privremeno uzdržavanje. Naime, moje dijete je dobilo rješenje za privremeno uzdržavanje dana 28.06.2018.G.(podnijeto dana 29.03.) i zaostatke od dana podnošenja, sve skupa 1574 kn. Otac djeteta je dužan ukupno 11000 kn i 800 kn koje su danas ovrhom prebačene na djetetov račun.(sezonska plaća uplaćena od strane poslodavca) Znači od ukupnog duga 11000 kn djetetu je uplaćeno 1574 kn od države na osnovu privremenog i tih 800 kn koje mu je skinuto ovrhom, znači ukupno 2374 kn. Dakle još uvijek je dužan 8626 kn. Moje pitanje je, da li moram odmah to prijaviti Centru (naravno nitko mi se ne javlja na telefon da upitam) , odnosno da li to znači da su se "promijenile okolnosti" i da li to znači da će mi ukinuti privremeno rješenje iako je vrlo izvjesno da će to biti jedina uplata, a dug je i dalje 8626 kn moram javiti Centru tek kad dođe do pretplate , odnosno on eventualno uplati svih 8626 kn? Vrlo mi je hitno jer ne bih željela biti u prekršaju i plaćati prekršajne kazne zbog neznanja, a u ionako teškoj situaciji. Unaprijed zahvaljujem. ps. prvi put sam na ovom izvanrednom forumu , pa nisam niti sigurna da li sam pisala na dobrom mjestu, iz kojeg sam naučila puno stvari, pa vam svima ujedno i zahvaljujem.
  2. Poštovani, ljubazno bih Vas molila za savjet vezano za privremeno uzdržavanje.

    Naime, moje dijete je dobilo rješenje za privremeno uzdržavanje dana 28.06.2018.G.(podnijeto dana 29.03.) i zaostatke od dana podnošenja, sve skupa 1574 kn. Otac djeteta je dužan ukupno 11000 kn i  800 kn koje su danas ovrhom prebačene na djetetov račun.(sezonska plaća

    uplaćena od strane poslodavca)

    Znači od ukupnog duga 11000 kn djetetu je uplaćeno 1574 kn od države na osnovu privremenog i tih 800 kn koje mu je skinuto ovrhom, znači ukupno 2374 kn. Dakle još uvijek je dužan  8626 kn.

    Moje pitanje je, da li moram odmah to prijaviti Centru (naravno nitko mi se ne javlja na telefon da upitam) , odnosno da li to znači da su se "promijenile okolnosti" i da li to znači da će mi ukinuti privremeno rješenje iako je vrlo izvjesno da će to biti jedina uplata, a dug je i dalje 8626 kn

    moram javiti Centru tek kad dođe do pretplate , odnosno on eventualno uplati svih 8626 kn?

    Vrlo mi je hitno jer ne bih željela biti u prekršaju i plaćati prekršajne kazne zbog neznanja, a u ionako teškoj situaciji.

    Unaprijed zahvaljujem.

    ps. prvi put sam na ovom izvanrednom forumu , pa nisam niti sigurna da li sam pisala na dobrom mjestu, iz kojeg sam naučila puno stvari, pa vam svima ujedno i zahvaljujem.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija