Jump to content

Nino90

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Nino90 objavio

  1. S tim da je presuda bila 18.10.2018 a tek mi danas stiglo doma. Znaci racuna se od danas? Jer piše da krece od pravomocnosti presude?
  2. Pozdrav, stigla kazna 3000 kn plus sudski troskovi 200 kn. dobio sam 3 uplatnice jedna je 3000 druga je 2/3 2000 kn i jedna od 200 sudskih troskova. pise tamo da je rok placanja kazne 60 dana, i da mogu platit 2/3 kazne, ali da li je rok isto 60 dana ili je manje?
  3. Kak je bilo na sudu? Sta su te pitali? Sto nisi uspio smanjiti na manje od 5000?
  4. Ma znam, platit ću svoju glupost, kak god da okrenes puno je, ali sta je tu je, lekcija naučena Hvala jos jednom na info vama i sivku, javim kak je prošlo, pozz
  5. Da ta dva sam dobio, i to je sve. Nisam dobio prekrsajni nalog.
  6. Samo jos nesto me zanima, Kada dobijem poziv na sud, piše minimalna kazna ta i ta, jel se moze to odmah platiti i ne ici nigdje i da slucaj bude rijesen? Platim kaznu koja je predlozena minimalna i kraj priče. Ako budem slao pisanu obranu, npr stigne poziv za sud, ja isti taj dan posaljem pisanu obranu a ona ne stigne do dana kada sam se trebao pojaviti na sudu, sta u tom slucaju? Nisam mogao nigdje na forumu naci neke pisane obrane, pa ako moze netko da linka nesta od primjera ili bilo sta sto mi moze pomoći. Hvala puno!
  7. U policiji cura je rekla da nije od mene dobila joint, a ja sam rekao da ovo sto imam da sam dobio na poklon i to je sve. U trenutku pada u ruci kod nje pola jointa je oduzeto a ja sam predao svoju vrecicu. Rekli su da ide prekršajna. Znači na sudu se moze preokrenuti pa da ja odem u buksu?
  8. Razumijem sve, ma otići ćemo na sud, normalni smo, nikad kažnjavani itd, imali smo, pokrit se ušima i priznati, i želimo pokušati smanjiti kaznu ako je već moguće. Zanima me još, da li se ide po mjestu prrbivališta na sud(ZG) ili tamo gdje smo uhvaćeni? Mislim nema mi logike da idem 300 km dalje na sud a imam ga u svom gradu. Hvala dečki na info i sorry ak vas davim.
  9. Nisam dobro opisao sry, cura i ja smo pali skupa, pa sam mislio ako budem opisivao tijek događaja i sta se desilo da li trebam spomenuti curu da smo zajedno pali, ili da sam samo ja, imao sam kod sebe, kriv sam itd. Znaci pusili smo zajedno, kod nje joint kod mene vrečica, smijem slobodno nju u priču ubaciti a da ne bude sranja? Jer ako budem morao opisivati sta se desilo neda mi se lagat i reći da sam bio sam a ustvari smo zajedno uhvaceni. Zaboravio sam naspomenuti da smo uhvaćeni sa pola jointa i u trenutku pušenja, s tim da je kod nje bio joint a kod mene vrećka. Što asocira da je netko smotao i da smo zajedno taj joint pusili.
  10. Pozdrav, imam par pitanja, Znači, osoba A i osoba B budu uhvaćeni sa marihuanom. Osobi A bude oduzeto pola jointa 0,4g a osobi B vrečica od 0,6, Oboje dobiju prekršajnu prijavu. 1. Šta je pametno reći na sudu? Da je osoba B smotala i da su zajedno pusili a joint se u tom trenutku nalazio kod osobe A, ako ja kao osoba B kazem da sam pusio sa osobom A, hoce li to izgledati kao da sam ja osobi A dao na konzumaciju i onda mene optuže za nešto drugo pa da mi se umjesto posjedovanja okrene na davanje na uzivanje, jel moguće uopće tako nešto na sudu da se preokrene pa da se ukopaš, ili nije bitno sta god rekao, osim naravno priznanja i kajanja. 2. Da li je uopce bitno spominjati na sudu s kim si bio, i pusio ako ste oboje uhvaćeni i oboje dobili prekršajne prijave. Da li oni vide na sudu s kim si bio? Mislim ono ako me pita sta je bilo, rekao bi cura, more plaža, da li onda sebe uvaljujem u sranja jer sam njoj dao na uzivanje. I ako je na policiji receno da nije od mene i terete nas samo za posjedovanje. sry malo je opsirno ali et ne razumijem neke stvari sta pitaju na sudu niti sam ikad imao dodira sa zakonom do nedavno mladost ludost
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija