Jump to content

E da sam pravnica

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Citiram" (3) Najmanje polovicu članova upravnog vijeća imenuje osnivač iz reda javnih djelatnika, "...Što ako je u tom slučaju trgovac koji radi u nekoj trgovini?
  2. Ispričavam se na upadu, ali me zanima što ako nemaš 6 plaća? Primjer imao si naknadu za nezaposlene i 3plaće unazad 6 mjeseci? Zapravo koliko moraš imati minimalno plaća, tj. nakon koliko vremebna otkad se zaposliš možeš na komplikacije? Hvala !
  3. Pročitala sam to, hvala. Radi se u ugovoru na određeno, probni rad je prvo 30 ili 60 dana, nisam obraćala pozornost točno. Nigdje u natječaju nije stajalo ništa o slučaju žalbe niti o obavijesti da će nam poslati rješenja i "obrazloženje". Zanima me jel moguće poslati zahtjev inspekciji rada na konto objave rezultata na stranici te ustanove, pošto nemam nikakvo rješenje niti ikakav papir, samo tu javnu obavijest tko je primljen i to obavijest bez datuma objavljivanja.
  4. Isprintala sam to i po tome dokumente slala, sigurna sam. Ako moram kao dokaz prednosti predati ispis staža, jel ga predajem u dva primjera? Kao dokumentaciju za pravo prednosti što je navedeno i još jednom uz cv i ostalo što se tražilo?
  5. Za dokumentaciju sa sigfurna 100% , pregledala sam detaljno nekoliko puta čisto iz straha jer je netko da je htio mogaop izvaditi dokumenete i eto, nije potpuno. Štzo se tiče rješenja, rezultati su na web stranici, ne šalju odbijenice. Ne znam kakvo rješenje sastaviti i kako dokazati, rijewč protiv riječi da sam poslala sve. Znam da je namješteno mjesto, morali su nešto reći.
  6. Poštovani, na natječaj u državnu ustanovu sam se javila sa pravom prednosti zapošljavanja kao dijete dragovoljca i branitelja sa maksimalnim danima provedenim u ratu. Izvadila sam svu nužnu dokumenatciju i poslala sa ostalim traženim dokumentima. Objavljeno je tko je dobio posao, naravno nisam među njima. Niti jedna primljena nije dijete poginulog/nestalog/ invalida,samo mogu ( ne moraju) imati status kao ja , dijete dragovoljca sa maksimalnim danima provedenim u ratu. Predsjednik upravnog vijeća me uvjerava kako nemam svu dokumenaciju, kako to dokazati kad nismo mogli urudžbu i klasu jer se slalo poštom? Ciljano je rečeno da se samo poštom šalje i kako dokumenete ne šalju natrag. Kome, gdje, kako se žaliti jer znam da je nepravda, tj. da su došle članskom iskaznicom i nisu kompetentne. Druge stvari nisu za spominjanje jer imaju i manje staza od mene, manje usavršavanja i slično što smatram moralno nužnim da radiš kvalitetno. Napomena, na prošlom natječaju se javila osoba poginulog branitelja, ali kako je bilo rezervirano mjesto rekli su da isto nije imala kompletnu dokumenatciju.
  7. Oni su zivi, roditelji..Po tome bi roditelji trebali predati prijedlog o brisanju i odreknuću? To se pokušalo prešutjeti prije potpisivanja kapare tako mi je to sve sumnjivo..Puno Vam hvala na brzom odgovoru!LP
  8. Može pomoć, hvala unaprijed! Sutra bi trebali potpisati predugovor o kupoprodaji kuće koja ima teret. Vlasništvo je 1/1 ali njeni roditelji(vlasnice) imaju pravo doživotnog uživanja. U teretovnici piše :uknjižba, osobna služnost-pravo stanovanja, izjava dd/mm/gggg i doživotnog uživanja. Zanima me kako se skida taj teret pri kupnji, tko to skida i kolika je cijena? Jel to znači da ako mi kupimo oni i dalje imaju pravo uživanja i jel prestaje nošenjem smrtnog lista u gruntovnicu? To nam nije prije rečeno, saznali smo danas čitanjem dokumentacije. Jel se to može kupoprodajnim ugovorm brisati? '
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija